Σταφυλίδης :«Δεν θα τα παρατήσουμε»

Σταφυλίδης :«Δεν θα τα παρατήσουμε»

Gazzetta team
Σταφυλίδης :«Δεν θα τα παρατήσουμε»

bet365

Ο Σταφυλίδης μίλησε για την συνέχεια της Εθνικής ομάδας από εδώ και πέρα και εξέφρασε την πεποίθηση ότι η ομάδα θα παλέψει με όλες της τις δυνάμεις για την πρόκριση.

Αισιόδοξος για την πρόκριση της Εθνικής ομάδας στην επόμενη φάση φάνηκε ο Κώστας Σταφυλίδης σε δηλώσεις που έκανε στον ΝοναΣπορ Fm. Ο νεαρός αμυντικός στάθηκε στις δύσκολες επιλογές του Ρανιέρι και στην ήττα από την Β.Ιρλανδία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Το αν περίμενε τη χθεσινή ήττα:
«Δε νομίζω πως κανείς από την ομάδα φοβόταν κάτι. Σίγουρα σεβόμασταν τον αντίπαλο και πάντα μπορεί να συμβούν κάποια πράγματα στο γήπεδο που μπορεί να σου στερήσουν τους βαθμούς. Δε θα έλεγα όμως πως φοβηθήκαμε κάτι».

Το αν κάποιες επιλογές του προπονητή που γίνονται τη τελευταία στιγμή τους δυσκολεύουν:
«Ανάλογα πως το βλέπει ο κάθε ποδοσφαιριστής. Σίγουρα μπορεί να φαίνονται δύσκολες κάποιες επιλογές του όταν τις μαθαίνουμε αργά, αλλά είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και οφείλουμε να υπακούμε τις εντολές του».

Το αν μας δυσκόλεψε η καλά οργανωμένη άμυνα του αντιπάλου:
«Όταν η αντίπαλη ομάδα παίζει με έντεκα παίκτες στην άμυνα όντως ο βαθμός δυσκολίες μεγαλώνει. Προσπαθήσαμε να με κάποιες προσπάθειες από τα πλάγια να διασπάσουμε την άμυνα και αν τους δημιουργήσουμε πρόβλημα, αλλά δε τα καταφέραμε. Οι απουσίες και το γρήγορο γκολ που δεχθήκαμε έβαλαν έξτρα εμπόδια. Υπήρχε πολύς χρόνος για να το γυρίσουμε και να πάρουμε τη νίκη, αλλά ήμασταν σε πολύ κακή μέρα».

Το αν υπάρχουν πιθανότητες πρόκρισης στα τελικά του Euro 2016:
«Φυσικά και μπορούμε να προκριθούμε. Δεν υπάρχει περίπτωση να τα παρατήσουμε. Θα παίζουμε πλέον τελικούς και θα κάνουμε τα πάντα για να τους νικήσουμε όλους και να τα καταφέρουμε. Σίγουρα όμως δεν είναι στο χέρι μας μόνο».

Το πώς αισθάνθηκε όταν μπήκε ως αλλαγή στο ματς:
«Δεν είχα πολύ χρόνο να σκεφτώ πράγματα. Ο Λουκάς Βύντρα τραυματίστηκε και μπήκα γρήγορα στο γήπεδο για να κάνω το καλύτερο που μπορώ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα