Δραστικές αποφάσεις για την Εθνική αλλά όχι εν θερμώ!

Δραστικές αποφάσεις για την Εθνική αλλά όχι εν θερμώ!

Νίκος Ρόλλας
Δραστικές αποφάσεις για την Εθνική αλλά όχι εν θερμώ!

bet365

Γιώργος Σαρρής και Κλαούντιο Ρανιέρι θα πάρουν δραστικές αποφάσεις για την Εθνική ομάδα, όχι όμως εν θερμώ. Επαφές Καραγκούνη και με τους δύο.

Μετά το τετ-α-τετ που είχαν στο Γ. Καραϊσκάκης, Γιώργος Σαρρής και Κλαούντιο Ρανιέρι είχαν εκ νέου συνάντηση την Τετάρτη το πρωί για να συζητήσουν τους λόγους της τραγικής εικόνας που παρουσιάζει η Εθνική ομάδα στα μέχρι τώρα παιχνίδια της για τα προκριματικά του Euro2016.

O ομοσπονδιακός τεχνικός, ανέλαβε την ευθύνη και άκουσε τον πρόεδρο της ΕΠΟ να του τονίζει για ακόμη μία φορά πως υπάρχει στήριξη στο πρόσωπο του από την Ομοσπονδία. Έτσι, συμφώνησαν πως δεν πρέπει να ληφθούν εν θερμώ αποφάσεις και μετέθεσαν το ραντεβού τους για τα τέλη της επόμενης εβδομάδας.

Ο Ιταλός τεχνικός θα επιστρέψει στην πατρίδα του και θα επιστρέψει στην Αθήνα σε λίγες ημέρες, για να παρακολουθήσει το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός. Τότε θα γίνει νέο ραντεβού των δύο ανδρών, όπου θα αποφασιστούν δραστικά μέτρα για την βαθμολογική και ψυχολογική ανάταση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Πριν την συγκεκριμένη επαφή, ο Γιώργος Σαρρής τα είχε πει με τον Γιώργο Καραγκούνη, ενώ στη συνέχεια ο διεθυντής ποδοσφαίρου της Εθνικής ομάδας είχε επικοινωνία και με τον Κλαούντιο Ρανιέρι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα