«Δύσκολη νύχτα για το ελληνικό ποδόσφαιρο»

«Δύσκολη νύχτα για το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Gazzetta team
«Δύσκολη νύχτα για το ελληνικό ποδόσφαιρο»

bet365

Πρέπει όλοι από εδώ και πέρα να δώσουν και τη ψυχή τους για να πάρουν τη νίκη στα επόμενα ματς, όπως δήλωσε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

Μία από τις πιο δύσκολες νύχτες στην ιστορία της Εθνικής χαρακτήρισε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, αυτή μετά την ήττα από τη Β. Ιρλανδία.

Αναλυτικά:

«Δεν ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις τέτοιων αγώνων και πρέπει να έχουμε πνεύμα νικητή, μαχητή, στοιχεία που δεν έχει η ομάδα σε αυτά τα τρία ματς και μοιραία έρχονται αυτά τα αποτελέσματα».

Για την υπομονή που δεν έχει ο κόσμος: «Είναι αναμενόμενο, γνωρίζουμε πως στην Ελλάδα ο κόσμος εκδηλώνει πολύ γρήγορα την χαρά και την λύπη του. Δεν πρέπει να ρίξουμε την ευθύνη στα νέα παιδιά και τον προπονητή, όλοι έχουμε μερίδιο και πρέπει να τα δώσουμε όλα για να έρθουν καλύτερα αποτελέσματα».

Για τη συνέχεια: «Πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι, θα είμαστε αισιόδοξοι και το κυριότερο να αλλάξουμε ποδοσφαιρική συμπεριφορά για να έρθει αυτές οι νίκες. Σίγουρα είναι μια δύσκολη νύχτα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά πρέπει να ρίξουμε μπουνιά στο μαχαίρι για να είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια».

 

EURO Τελευταία Νέα