Νίκη στο... χαλαρό με Ντουρμάζ (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Νίκη στο... χαλαρό με Ντουρμάζ (vids)

bet365

Ο Ντουρμάζ έβαλε την... σφραγίδα του και στην εύκολη εντός έδρας νίκη των Σουηδών με το Λιχτενστάιν με σκορ 2-0. Τρίποντο κορυφής για την Αυστρία.

Ο άσος των Πειραιωτών έδωσε την ασίστ στο γκολ του Ζενγκίν στο 34ο λεπτό ενώ στο 46' βρήκε δίχτυα. Σε μία φάση όπου ο γκολκίπερ του Λιχτενστάιν και η άμυνα έκαναν το ένα λάθος πίσω από το άλλο ο Ντουρμάζ με... ξεπέταγμα και κοντινή προβολή διαμόρφωσε το 2-0 για την Εθνική Σουηδίας στο εντός έδρας κυριακάτικο παιχνίδι της. Η νίκη των Σουηδών τους έδωσε τρεις έξτρα βαθμούς για να φτάσουν τους πέντε σε τρεις αγώνες στον όμιλό τους και ενώ προέρχονταν από το 1-1 με την Ρωσία. Ο διεθνής χαφ των πρωταθλητών Ελλάδας συνεχίζει να δείχνει πως είναι σε πολύ καλή φόρμα, παίζοντας ξανά μέσα αριστερά στον άξονα. Κάτι που αναμφίβολα ευχαρίστησε σε μεγάλο βαθμό τον Μίτσελ.

Νίκη κορυφής για Αυστρία

Με γκολ του Οκότιε στο 24' μετά από ασίστ του Αρναούτοβιτς η Αυστρία ξεπέρασε το εμπόδιο του Μαυροβούνιου στο γήπεδό της. Το τελικό 1-0 έθεσε τους Αυστριακούς επικεφαλείς του ομίλου με επτά πόντους. Το ματς είχε και ελληνικό ενδιαφέρον. Ο άσος του Λεβαδειακού, Σίμον Βούκσεβιτς χρίστηκε βασικός παίζοντας ως επιτελικός χαφ πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Βούτσινιτς.

Η βαθμολογία (σε 3 αγώνες)

1. Αυστρία 7 (4-2)

2. Ρωσία 5 (6-2)

3. Σουηδία 5 (4-2)

4. Μαυροβούνιο 4 (2-1)

5. Λιχτενστάιν 1 (0-6)

6. Μολδαβία 1 (2-5)

Τα ματς:

Αυστρία-Μαυροβούνιο 1-0

Ρωσία-Μολδαβία 1-1

Σουηδία-Λιχτενστάιν 2-0

* Στα σχετικά βίντεο μπορείτε να δείτε τόσο το τέρμα του Ντουρμάζ όσο και το γκολ του Ζενγκίν. Δείτε επίσης και το γκολ των Αυστριακών.

 

EURO Τελευταία Νέα