Οι ερυθρόλευκοι διεθνείς
Η αρχή γίνεται με την Ελλάδα. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αγωνίζεται στις 11 Οκτωβρίου στις 21:45 εκτός έδρας με την Φινλανδία, αλλά και στις 14 του ίδιου μήνα (21:45) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με την Β. Ιρλανδία για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και τέσσερις ερυθρόλευκοι βρίσκονται στα πλάνα του Κλαούντιο Ρανιέρι. Ο λόγος για τους Γιάννη Μανιάτη, Κώστα Μήτρογλου, Κώστα Φορτούνη και Κώστα Γιαννούλη.
Για την ίδια διοργάνωση κλήθηκε και ο Ιμπραΐμ Αφελάι στην Εθνική Ολλανδίας, καθώς οι «Οράνιε» θα αντιμετωπίσουν εντός έδρας (10/10, 21:45) το Καζακστάν, ενώ στην συνέχεια θα ταξιδέψουν μέχρι την Ισλανδία ώστε να κοντραριστούν (13/10, 21:45) με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας. Ο Παϊτίμ Κασάμι έχει κληθεί από την Εθνική της Ελβετίας, ώστε να είναι παρών στις εκτός έδρας αναμετρήσεις με την Σλοβενία (9/10, 21:45) και το Σαν Μαρίνο (14/10, 21:45).
Ο Τζίμι Ντουρμάζ έχει ταξιδέψει μέχρι την Σουηδία, ώστε να ενσωματωθεί στις προπονήσεις των Σκανδιναβών, για τα εντός έδρας ματς με Ρωσία (9/10, 21:45) και Λιχτενστάιν (12/10, 21:45). Ο Μπάλας Μέγιερι θα ενισχύσει την προσπάθεια της Ουγγαρίας στα εκτός έδρας ματς με Ρουμανία (11/10, 19:00) και Ν. Φερόε (14/10 21:45), ενώ ο Ομάρ Ελαμπντελαουί κλήθηκε από την Εθνική της Νορβηγίας για το εκτός έδρας ματς με την Μάλτα (10/10, 21:45) και το εντός με την Βουλγαρία (13/10, 21:45).
Ο Ντελβίν Ντινγκά είναι στην αποστολή του Κονγκό για τις δύο αναμετρήσεις με τη Ν. Αφρική (εντός 11/10 , 17:30 και εκτός 15/10, 21:05), ενώ είχε κληθεί και ο Χόρχε Μπενίτες για τα φιλικά της Παραγουάης με Ν. Κορέα και Κίνα, αλλά εξαιτίας του προβλήματος τραυματισμού που έχει δεν ταξίδεψε για την πατρίδα του. Τέλος οι Στρέζος και Βούρος κλήθηκαν στην U21 (σ.σ. όπου είχε κληθεί και ο Χουτεσιώτης) ενώ οι Βέργος, Σάλιακας, Ηλιάδης, Βατουσιάδης, Τσιμίκας και Καραχάλιος θα ενισχύσουν τις προσπάθειες της U19 στα δύο φιλικά ματς με την Ελβετία (10 &12/10).
