Η απόφαση για Πουλίδο και ο ρόλος του Ισά

Η απόφαση για Πουλίδο και ο ρόλος του Ισά

Δημήτρης Τομαράς
Η απόφαση για Πουλίδο και ο ρόλος του Ισά

bet365

Εντός των προσεχών ημερών θα καθοριστεί το μέλλον του Άλαν Πουλίδο με τους Μεξικανούς να μεταδίδουν πως ο Πιέρ Ισά ανέλαβε να επισπεύσει τις απαιτούμενες διαδικασίες.

Ζήτημα ημερών θα είναι -όπως μεταδίδουν τα μεξικανικά media- να προκύψει η τελική απόφαση για τον Πουλίδο που περιμένει πως και πως την ελευθέρας του για να μπορέσει να κλείσει στον Ολυμπιακό. Η επιτροπή επίλυσης διαφορών της μεξικανικής Ομοσπονδίας πρόκειται να βάλει ένα τέλος σε ένα σίριαλ πολλών μηνών. Ή τουλάχιστον αυτό ελπίζει η πλευρά του παίκτη πως θα συμβεί. Κατά τα άλλα όμως στο Μεξικό σημειώνουν πως ο Πιέρ Ισά έχει αποκτήσει ρόλο-κλειδί στην υπόθεση. Με αφορμή και την πρόσφατη διαρροή για ταξίδι του Ισά στο εξωτερικό τονίστηκε πως ο αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός επιφορτίστηκε με την περίπτωση του Πουλίδο ώστε να προχωρήσουν πιο γρήγορα οι πρέπουσες διαδικασίες και να πιάσει νωρίτερα Λιμάνι ο Μεξικανός διεθνής κυνηγός. Στον Ολυμπιακό εξάλλου -όπως προκύπτει- συνεχίζουν να ασχολούνται με τον Άλαν Πουλίδο, τον οποίο θεωρούν ακόμα έναν πολύ καλό φορ που μπορεί να δώσει σημαντικές λύσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα