Γκατούζο: «Δεν καυχιέμαι για το ξέσπασμα, αλλά είπα την αλήθεια»

Γκατούζο: «Δεν καυχιέμαι για το ξέσπασμα, αλλά είπα την αλήθεια»

Gazzetta team
Γκατούζο: «Δεν καυχιέμαι για το ξέσπασμα, αλλά είπα την αλήθεια»

bet365

Το ξέσπασμα του Τζενάρο Γκατούζο δεν άφησε... ασυγκίνητους ούτε τους Ισπανούς, με τον "Ρίνο" να απαντάει σε συνέντευξή του πως είπε μόνο την αλήθεια. Τι είπε για τους παίκτες που θα έπαιρνε στην ομάδα του και τους προπονητές που τον επηρέασαν...

Ο τεχνικός του ΟΦΗ μίλησε στην "Mundo Deportivo" για την παρουσία του στους Κρητικούς και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για το ξέσπασμά του έπειτα από τη νίκη επί του Ατρομήτου. «Δεν έχω δει το βίντεο με την αντίδραση μου. Δεν είναι κάτι για να καυχιέμαι αλλά είπα μόνο την αλήθεια. Είναι καλό να υπάρχουν τέτοιες αντιδράσεις αλλά όταν ο τύπος δεν γράφει αλήθειες αυτά έρχονται. Σίγουρα, δεν είμαι περήφανος για όσα είπα όμως έπρεπε να τα βγάλω από μέσα μου αυτά τα λόγια. Σίγουρα πάντως είναι πιο εύκολο να είσαι παίκτης αντί προπονητής», εξήγησε ο Ιταλός τεχνικός.

Παράλληλα ο "Ρίνο" επισήμανε για την παρουσία τους στους Ομιλίτες πως: «Αγαπώ την δουλειά μου. Το να παραιτείται κάποιος, σημαίνει ότι τα παρατάει. Εγώ δεν έχω μάθει να τα παρατάω και ούτε θα το κάνω. Έχω σκοπό να πάω όσο πιο μακρυά μπορώ».

Ρονάλντο, Πίρλο, Νόιερ...

Ο Γκατούζο κλήθηκε να απαντήσει σχετικά με το ποιους παίκτες θα έπαιρνε στην ομάδα του και είπε: «Ο πρώτος θα ήταν ο Πίρλο. Έπαιξα μαζί του για 15 χρόνια και είναι πραγματικός νικητής. Σίγουρα θα ήταν η πρώτη μου επιλογή. Ο δεύτερος θα ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Είναι μια μηχανή των γκολ. Είναι φαινόμενο. Και επίσης δείχνει ότι είναι ένας τύπος που παλεύει πάντα, πολύ έξυπνος και με μεγάλη καρδιά. Ο τρίτος είναι ο Νόιερ. Για εμένα είναι εκείνος που άλλαξε την θέση του τερματοφύλακα. Είναι ένας γκολκίπερ – "σκούπα" που μπορεί να παίζει μέσα αλλά και πολύ έξω από την περιοχή του».

 

Ενώ για τους προπονητές που τον επηρέασαν: «Αντσελότι και Λίπι είναι οι δάσκαλοι μου. Αυτοί οι δύο με έχουν επηρεάσει όσο κανένας άλλος. Ο Αντσελότι είναι περισσότερο ενθουσιώδης ενώ ο Λίπι σου δείχνει πως θα κρατάς κάποια πράγματ», ωστόσο αποθέωσε τον Ζοσέ Μουρίνιο: «ο Μουρίνιο είναι μοναδικός και ο πιο ολοκληρωμένος»,

Όσο για την παρουσία του στις προπονήσεις της Μπάγερν Μονάχου: «Πρόσφατα ήμουν με τον Γκουαρντιόλα στο Μόναχο, παρακολουθώντας προπονήσεις. Είναι ένας εξαιρετικός προπονητής με μια μοναδική μέθοδο. Μου αρέσουν οι παίκτες που έχουν επαφή με τους προπονητές, μένουν μαζί στο γήπεδο και συζητούν. Είναι πολύ μεγάλο πράγμα αυτό».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα