Μπήκε ο Καρντόσο, την Τρίτη ο Παρασκευαΐδης

Νίκος Μαρούδας
Μπήκε ο Καρντόσο, την Τρίτη ο Παρασκευαΐδης

bet365

Στις προπονήσεις επέστρεψαν την Δευτέρα οι ποδοσφαιριστές της Κέρκυρας μετά το ρεπό της Κυριακής, με τον Καρντόσο να προπονείται κανονικά, αλλά τον Παρασκευαΐδη να μην έχει επιστρέψει λόγω κακοκαιρίας.

Μόνο χαρούμενος μπορεί να είναι ο Μιχάλης Γρηγορίου μετά την προπόνηση της Δευτέρας, καθώς είδε τον Οράσιο Καρντόσο να προπονείται και πάλι κανονικά μετά από πολύ καιρό. Αυτό σημαίνει πως ο Αργεντινός ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και μετράει αντίστροφα για να αγωνιστεί και πάλι με τους «Φαίακες».

Από την άλλη, από την προπόνηση απουσίασε ο Παρασκευαΐδης, ο οποίος λόγω κακοκαιρίας παρέμεινε στην Αθήνα. Να θυμίσουμε πως ο ποδοσφαιριστής της Κέρκυρας «έχασε» τον πατέρα του και είχε μεταβεί στην Αθήνα για την κηδεία του και την Δευτέρα ήταν προγραμματισμένη η επιστροφή του αεροπορικώς στη Κέρκυρα. Ωστόσο λόγο κακοκαιρίας η πτήση ακυρώθηκε, με αποτέλεσμα ο ποδοσφαιριστής να επιστρέψει στις προπονήσεις την Τρίτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα