«Κόπηκε» ο Λάζαρος

«Κόπηκε» ο Λάζαρος

Νίκος Ρόλλας
«Κόπηκε» ο Λάζαρος

bet365

Ο Χριστοδουλόπουλος δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την Εθνική ομάδα λόγω του τραυματισμού, σε αντίθεση με τον Αβραάμ. Η εξήγηση για Διούδη...

Μπορεί ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος να ήταν στην αποστολή της Εθνικής ομάδας, που ανακοινώθηκε κατά την διάρκεια της παρουσίασης του Γιώργου Καραγκούνη, ωστόσο ο άσος της Βερόνα δεν θα δώσει το παρών στα παιχνίδια με την Φινλανδία και την Β.Ιρλανδία.

Ο τραυματισμός (θλάση στον πρσαγωγό) που αντιμετωπίζει εδώ και μία εβδομάδα, δεν του επιτρέπει να συμπεριληφθεί στα πλάνα του Κλαούντιο Ρανιέρι και έτσι μετά από επικοινωνία που είχε με τον Γιώργο Καραγκούνη τον ενημέρωσε για την πορεία της αποθεραπείας του.

Το ίδιο όμως δεν ισχύει και για τον Αβράαμ Παπαδόπουλο, ο οποίος έκανε μία μικροεπέμβαση στο ζυγωματικό, αλλά όπως ενημέρωσε τον διευθυντή ποδοσφαίρου της Εθνικής, θα είναι κανονικά την Δευτέρα στην συγκέντρωση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Έτσι, η αποστολή της Εθνικής ομάδας αυτή τη στιγμή, αποτελείται από τους Καρνέζη, Γλύκο, Καπίνο, Διούδη, Μανωλά, Μόρα, Παπασταθόπουλο, Χολέμπα, Βύντρα, Τοροσίδη, Παπαδόπουλο, Σταφυλίδη, Μανιάτη, Τζιόλη, Σάμαρη, Ταχτσίδη, Κονέ, Φορτούνη, Σαμαρά, Μήτρογλου, Σαλπιγγίδη, Αθανασιάδη, Μαυρία, Καρέλη.

Όσον αφορά την κλήση του Σωκράτη Διούδη, ο ομοσπονδιακός τεχνικός ήθελε να τον δει στις προπονήσεις για να διαπιστώσει την κατάστασή του και κατά πάσα πιθανότητα την Πέμπτη μάλλον θα κοπεί.

Τέλος σχετικά με τον Πέτρο Μάνταλο, ο Κλαούντιο Ρανιέρι τον έχει στα πλάνα του και θα τον είχε καλέσει αν η Football League είχε ξεκινήσει, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί και είχε παιχνίδια στα όδια του.

 

EURO Τελευταία Νέα