Ντε Μαρία: «Δεν έχει οριστεί ακόμα ημερομηνία για Πουλίδο»

Ντε Μαρία: «Δεν έχει οριστεί ακόμα ημερομηνία για Πουλίδο»

Δημήτρης Τομαράς
Ντε Μαρία: «Δεν έχει οριστεί ακόμα ημερομηνία για Πουλίδο»

bet365

Ο πρόεδρος της μεξικάνικης Λίγκας τοποθετήθηκε για την υπόθεση του Άλαν Πουλίδο, τονίζοντας πως δεν έχει ακόμα ημερομηνία για την επίλυση του ζητήματος.

Ο Ντέσιο Ντε Μαρία, ισχυρός άνδρας της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος στο Μεξικό, έκανε δηλώσεις για διάφορα νομικά θέματα που αφορούν στην Λίγκα καθώς και για περιπτώσεις που έχουν φτάσει στο CAS. Μεταξύ άλλων όμως μίλησε και για τον Άλαν Πουλίδο. Τον Μεξικανό διεθνή φορ που έχει κλείσει στον Ολυμπιακό και ο οποίος περιμένει ακόμα τα νεότερα με την ελευθέρας του. «Δεν έχουμε ορίσει ακόμα ημερομηνία για τον Άλαν Πουλίδο. Δεν υπάρχει κάτι ξεκάθαρο για την περίπτωσή του. Ο παίκτης και η Τίγκρες είναι ακόμα στην διαδικασία κατάθεσης εγγράφων και αποδείξεων για τους ισχυρισμούς τους. Υπάρχει επιτροπή της Λίγκας που ασχολείται με το θέμα όμως δεν έχει βγάλει ακόμα ημερομηνία για την επίλυση της διαφοράς των δύο πλευρών. Θα πρέπει να περιμένουμε», υποστήριξε σχετικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα