Πλατανιάς: Χαμένος στην μετάφραση

Πλατανιάς: Χαμένος στην μετάφραση

bet365

Ο Πλατανιάς αναζητά την χαμένη του συνοχή και το gazzetta.gr σας παρουσιάζει τους λόγους που... δένουν τα χέρια του Χριστόπουλου, αλλά και τα «ελαφρυντικά» των Κρητικών.

Η σεζόν στον Πλατανιά ξεκίνησε με προσδοκίες, αφού η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Γιάννη Χριστόπουλο, που είχε... παράσημο την μαγική σεζόν με τον ΠΑΣ, άνοιξε την όρεξη των Κρητικών. Παρόλα αυτά, τα πρώτα δείγματα δεν είναι ενθαρρυντικά, αφού οι Χανιώτες μοιάζουν χαμένοι... Χαμένοι στην μετάφραση!

Η ετοιμότητα είναι ένα από τα πιο... καυτά θέματα, με τους«ερυθρόλευκους» να μην παρουσιάζουν την απαραίτητη συνοχή, απόρροια των πολλών αλλαγών, αλλά και τον πολλών ξένων που υπάρχουν στην ενδεκάδα του Πλατανιά. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως στα περισσότερα παιχνίδι μέχρι στιγμής, οι αλλοδαποί αποτελούν την συντριπτική πλειονότητα, οι περισσότεροι εκ των οποίων, μάλιστα είναι μεταγραφές του καλοκαιριού.

Συγκεκριμένα, στα τρία τελευταία παιχνίδια ο Πλατανιάς ξεκίνησε με 9 ξένους και 2 Έλληνες, με τους 7+1 να είναι παίκτες που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι! Έτσι, με μόλις 3 παίκτες από την προηγούμενη σεζόν, 2 εκ των οποίων είναι ξένοι, ο Χριστόπουλος καλείται να πραγματοποιήσει έναν άθλο και να δημιουργήσει μία ομάδα με αυτοματισμούς και συνοχή, κάτι που μέχρι τώρα δεν έχει συμβεί.

Και το ρόστερ, πάντως, δεν αφήνει πολλά περιθώρια, αφού κι εκεί οι ξένοι παίκτες είναι η πλειοψηφία, με την επίθεση, ειδικά, να αποτελεί... γκέτο, αφού μόνο 2 από τους 6 παίκτες είναι γηγενείς. Όσο για τις υπόλοιπες θέσεις, 6 στους 10 είναι ξένοι στο κέντρο, 4 στους 9 στην άμυνα, ενώ στο τέρμα 1 – αλλά βασικός – στους 3, δημιουργώντας έτσι μία αναλογία 15/28.

Σύμμαχος τα δύσκολα ματς, κόντρα η εικόνα!

Σίγουρα, στον Πλατανιά υπάρχει ένα πολύ μεγάλο ελαφρυντικό για το κακό ξεκίνημα, αφού οι Κρητικοί έχουν ήδη βγάλει ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Έχουν αντιμετωπίσει, άλλωστε, τις 4 ομάδες των περσινών πλέι-οφ του πρωταθλήματος, γνωρίζοντας ισάριθμες ήττες, ενώ στο μοναδικό πιο... εύκολο ματς, επικράτησαν με 3-0 στην έδρα του Εργοτέλη.

Αυτό θα μπορούσε να δικαιολογήσει αρκετά, για όσους δεν έχουν εικόνα των παιχνιδιών, αλλά και της... παράδοσης. Αυτό που δημιούργησε τον μεγαλύτερο προβληματισμό, άλλωστε, είναι η κακή εικόνα που παρουσιάζει ο σύλλογος από την Κρήτη. Επίσης, πάντα μία ήττα από τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ μπορεί να θεωρηθεί «δικαιολογημένη», όμως μέχρι φέτος, αμφότεροι τα έβρισκαν σκούρα στα Χανιά. Και σε συνδυασμό με την αποτυχία του Πλατανιά να εκμεταλλευτεί το... μομέντουμ του αγώνα με τον Αστέρα, δικαιολογείται ο προβληματισμός που επικρατεί στους «ερυθρόλευκους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα