Χωρίς Κουρμπέλη στην γιορτή με Παρτιζάν

Gazzetta team
Χωρίς Κουρμπέλη στην γιορτή με Παρτιζάν

bet365

Εκτός αποστολής για τον αγώνα της Πέμπτης με την Παρτιζάν (22:05) έμεινε ο Δημήτρης Κουρμπέλης με τον 21χρονο μέσο του Αστέρα να μην προλαβαίνει τελικά.

Για τον μεγάλο αγώνα με την Παρτιζάν (22:05), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Γιουρόπα Λιγκ ζουν όλοι στην Τρίπολη και όχι μόνο. Ο Αστέρας υποδέχεται για πρώτη φορά κάποια ομάδα στην φάση ομίλων Ευρωπαϊκής διοργάνωσης και όλοι περιμένουν πως και πως αυτή την γιορτή.

Οι Αρκάδες σήμερα πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση, με τα νέα για τον Ανδρέα Ζήκο (Ο Στάικος Βεργέτης είναι στην Ελβετία), να μην ήταν και τα καλύτερα, καθώς δεν κατάφερε ο Δημήτρης Κουρμπέλης να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και έμεινε εκτός αποστολής.

Όσον αφορά την προπόνηση, το βάρος δόθηκε στην τακτική, με τον Ανδρέα Ζήκο ακολουθώντας φυσικά τις εντολές του προπονητή της ομάδας, να δείχνει πως ο Αστέρας θα υποδεχθεί τους Σέρβους με στόχο τη νίκη και μόνο αυτή, κοιτάζοντας ωστόσο και την άμυνα.

Μετά την προπόνηση υπήρξε και η ανακοίνωση της αποστολής, την οποία αποτελούν οι: Κοσίσκυ, Θεοδωρόπουλος, Λούι, Κιτοκό, Παντελιάδης, Σανκαρέ, Γκόιαν, Ζησόπουλος, Μουνάφο, Τιε Μπι, Ουσέρο, Τσοκάνης, Μάσα, Μπαράλες, Νίκο Φερνάντεθ, Γιαννιώτας, Ρόλε, Πάρα, Μπακασέτας.

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια

Ανακοίνωση με την οποία αναφέρει πως κανείς δεν υπάρχει περίπτωση να μπει στις εξέδρες χωρίς εισιτήριο, εξέδωσε ο Αστέρας Τρίπολης τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας ότι σύμφωνα με τους κανονισμούς της UEFA είναι απαραίτητο όλοι οι φίλαθλοι που εισέρχονται στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα να είναι κάτοχοι εισιτηρίου, (διαρκείας ή αγώνα).

Αυτό θα ισχύσει και στα τρία ευρωπαϊκά παιχνίδια που θα δώσει η ομάδα στο «ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ».

Για το παιχνίδι της Πέμπτης 2 Οκτωβρίου με την FK PARTIZAN, η είσοδος στη θύρα των φιλοξενουμένων (Θύρα 4) θα επιτρέπεται μόνο σε φιλάθλους της PARTIZAN.

Την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια των θυρών 1 & 2 θα είναι ανοικτά από τις 2.00μμ.

Σε όλες τις θύρες τα εισιτήρια κοστίζουν 20€.

Ενημερώνουμε τους φιλάθλους της ομάδας που έχουν προμηθευτεί ειδικό μειωμένο εισιτήριο διαρκείας στη Θύρα 2 ότι για την είσοδό τους στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα, καθώς και το δικαιολογητικό (κάρτα τριτέκνων – πολυτέκνων ή ανεργίας) που χρησιμοποίησαν για την έκδοση του εισιτηρίου τους.

Όλα τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και για την έκδοσή τους είναι απαραίτητη η προσκόμιση της ταυτότητας ή του διαβατηρίου του φιλάθλου.

Ώρα ανοίγματος θυρών: 8.05μ.μ.

Ώρα έναρξης αγώνα: 10.05μ.μ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα