Μέσα και ο Παπάζογλου για Ατρόμητο

Μέσα και ο Παπάζογλου για Ατρόμητο

Νίκος Τσιώκος
Μέσα και ο Παπάζογλου για Ατρόμητο

bet365

Μετά τον Δημούτσο, επέστρεψε και ο Παπάζογλου στις προπονήσεις του Ατρομήτου, ενώ ο Μπρίτο θα μπει από την επόμενη εβδομάδα.

Δύο προπονήσεις περιελάμβανε η σημερινή ημέρα για τους ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου. Σε αυτές έλαβε κανονικά μέρος και ο Παπάζογλου, που ακολούθησε τον Δημούτσο. Έτσι, ο Ρικάρντο Σα Πίντο είχε άπαντες στη διάθεσή του, εκτός από τον Μπρίτο, ο οποίος συνέχισε το πρόγραμμα ενδυνάμωσής του και από την επόμενη εβδομάδα θα πατήσει γήπεδο.

Όσον αφορά το πρόγραμμα, το πρωί έγιναν ασκήσεις φυσικής κατάστασης και το απόγευμα ασκήσεις τακτικής. Τέλος, να σημειωθεί ότι ο Λημνιός ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Παίδων και δέχτηκε τα συγχαρητήρια για το γκολ που πέτυχε κόντρα στη Λετονία, με το οποίο το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προκρίθηκε στην Elite Round του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2015.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα