Ανεβάζει ρυθμούς ο Λουτσέσκου

Gazzetta team
Ανεβάζει ρυθμούς ο Λουτσέσκου

bet365

Ο Ρουμάνος τεχνικός έβαλε διπλές προπονήσεις στην Ξάνθη λόγω της αναβολής και του φιλικού. Στην Εθνική ο Ρούντι.

Η απόφαση της ΕΠΟ να μην γίνουν ούτε φιλικά παιχνίδια το Σαββατοκύριακο, προκάλεσε αναπροσαρμωγή των πλάνων προετοιμασίας του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ρουμένος τεχνικός, από τη στιγμή που το φιλικό με τον Ηρακλή δεν θα πραγματοποιηθεί, αποφάσισε να γίνουν διπλές προπονήσεις, προκειμένου οι παίκτες του ανεβάσουν ρυθμούς και να παρουσιαστούν πιο έτοιμοι στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Το ευχάριστο πάντως, είναι πως δεν έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα τραυματισμών, καθώς έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεσή του.

Από εκεί και πέρα, ο Κάρλος Γουίλσον Ρούντι κλήθηκε στην Εθνική Αγκόλας και θα απουσιάσει από τις 5 Οκτωβρίου για την προετοιμασία και τις αναμετρήσεις με το Λεσότο στις 10 και 15 Οκτωβρίου στα πλαίσια της προκριματικής φάσης για το Orange Africa Cup of Nations 2015 που θα φιλοξενηθεί από το Μαρόκο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα