Το «αντίο» των Εθνικών στον Κατσούλη! (vids & pics)

Gazzetta team
Το «αντίο» των Εθνικών στον Κατσούλη! (vids & pics)

bet365

Σε φορτισμένη ατμόσφαιρα και με... δεκάδες αναπάντητα «γιατί» οι οπαδοί του Εθνικού είπαν το δικό τους...αντίο στον Κώστα Κατσούλη στο λιμάνι του Πειραιά. Την Τετάρτη η κηδεία.

Τον δικό τους τρόπο βρήκαν οι οπαδοί του Εθνικού για να αποχαιρετήσουν τον Κώστα Κατσούλη, που άφησε τη Δευτέρα (29/9) την τελευταία του πνοή πέφτοντας θύμα των όσων έγιναν στο ματς του Ηρόδοτου με τον Εθνικό για τη Γ' Εθνική.Οι φίλαθλοι της ομάδας του Πειραιά βρέθηκαν στο λιμάνι, όπου ανάρτησαν και πανό το οποίο έγραφε: «Η δολοφονία σου να βασανίζει τις συνειδήσεις των υπευθύνων του ελληνικού ποδοσφαίρου». Μάλιστα, παρών ήταν και ο «Εθνικάρας» Γιάννης Μαντζουράνης, ο οποίος μίλησε στο gazzetta.gr για τον άδικο χαμό του Κώστα Κατσούλη.

Η κηδεία ενός ακόμη θύματος της γηπεδικής βίας, θα γίνει στις 12:00 το μεσημέρι της Τετάρτης στον ιερό ναό Αγίου Δημητρίου στον Πλατανιά Χανίων, με τους γονείς του και τη σύζυγό του να παραλαμβάνουν τη σορό του 46χρονου στο λιμάνι της κρητικής πόλης. Τέλος, να σημειωθεί ότι η οικογένειά του ζητεί να ενισχυθούν το Ανοιχτό Σχολείο Μεταναστών Πειραιά ή οποιοσδήποτε άλλος οργανισμός υποστηρίζει αδύναμους ανθρώπους αντί να κατατεθούν στέφανα.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα