«Καμπανάκι» από Παντελίδη σε παίκτες

Δημήτρης Τομαράς
«Καμπανάκι» από Παντελίδη σε παίκτες

bet365

O Λεβαδειακός είναι πλέον σε δύσκολη θέση μετά και την ήττα από την Κέρκυρα με τον Σάββα Παντελίδη να ζητά από τους παίκτες του άμεση αλλαγή εικόνας. Τι... μήνυμα έστειλε η διοίκηση.

Ο Λεβαδειακός μετά την προπόνηση της Δευτέρας είχε την ευκαιρία να ξεκουραστεί την Τρίτη για να επανέλθει ξανά στις προπονητικές του υποχρεώσεις την Τετάρτη. Ωστόσο ο Παντελίδης είχε την δυνατότητα να μιλήσει στους παίκτες του μετά το αρνητικό αποτέλεσμα με την Κέρκυρα. «Καταλαβαίνετε πολύ καλά όλοι σας το πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα. Δεν χρειάζεται να σας το τονίσω πιο πολύ. Πρέπει επιτέλους να σταματήσουμε να αδικούμε τους εαυτούς μας με τις εμφανίσεις μας.

Δεν μας αξίζει αυτή η θέση στο πρωτάθλημα. Δεν ανήκουμε εκεί. Να λιγοστέψουμε τα λάθη, να παίξουμε καλύτερα και να πάρουμε αυτό που πρέπει στους επόμενους αγώνες. H εικόνα μας πρέπει να αλλάξει άμεσα», σχολίασε ο κόουτς των Βοιωτών που συνεχίζει να είναι σε δύσκολη θέση. Από εκεί και πέρα από πλευράς της διοίκησης τονίστηκε προς τους παίκτες ότι «να βάλουμε τα κεφάλια κάτω και να δουλέψουμε όλοι μαζί. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε άμεσα καλύτεροι, παίρνοντας τους βαθμούς που απαιτούνται». Πάντως οι πληροφορίες και τα... σενάρια για τον Παράσχο δεν έχουν σταματήσει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα