Χαβίτο: «Στο παρελθόν ήμουν πιο τρελός»

Νίκος Τσιώκος
Χαβίτο: «Στο παρελθόν ήμουν πιο τρελός»

bet365

Ο Χαβίτο δήλωσε πιο ώριμος τώρα τονίζοντας πως στο παρελθόν ήταν πιο τρελός.

Στη σημαντικότητα των τριών βαθμών στάθηκε ο Χαβίτο στις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova. Ο Ισπανός ήταν ο κορυφαίος της Κέρκυρας στη Λιβαδειά και τόνισε πως τώρα είναι πιο ώριμο, ενώ στο παρελθόν ήταν πιο τρελός.

«Το πιο σημαντικό σήμερα είναι οι τρεις βαθμοί σε ένα δύσκολο παιχνίδι. Ήταν δύσκολα, αλλά τελικά πήραμε τη νίκη. Στο μυαλό μας έχουμε μόνο να μείνουμε στην κατηγορία, κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Αν αρχίσουμε τους λογαριασμούς δεν θα είναι καλό για εμάς. Άλλαξα λίγο τον τρόπο παιχνιδιού μου, στο παρελθόν ήμουν πιο «τρελός», πιο νέος.

Με τα χρόνια είδα τι έκανα λάθος και τι έπρεπε να αλλάξω. Είμαι 30, αν δεν είμαι πιο ώριμος τώρα... Δουλεύουμε διαφορετικά κάθε παιχνίδι και προσαρμοζόμαστε σε κάθε αντίπαλο. Ανάλογα φτιάχνουμε και την τακτική μας . Πάμε καλά και αυτό είναι το πιο σημαντικό», είπε μετά το τέλος του αγώνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα