Αμφίβολος για Μάλμε ο Μπενίτες

Αμφίβολος για Μάλμε ο Μπενίτες

Γιώργος Φραδελάκης
Αμφίβολος για Μάλμε ο Μπενίτες

bet365

Πρόβλημα με τον Χόρχε Μπενίτες στον Ολυμπιακό. Ο Παραγουανός δεν προπονήθηκε λόγω ενοχλήσεων στον οπίσθιο μηριαίο και είναι αμφίβολος για το παιχνίδι με τη Μάλμε στη Σουηδία.

Δεν έφτανε στον Ολυμπιακό η ήττα από τον Ατρόμητο, είναι πιθανό να χάσει και τον διεθνή επιθετικό για το κρίσιμο παιχνίδι της Τετάρτης στη Σουηδία με τη Μάλμε, για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Μπενίτες ένιωσε ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί.

Τα θετικά πάντως νέα για τον Μίτσελ από τη σημερινή προπόνηση αφορούν τους Διαμαντάκο και Σαλίνο, αφού αμφότεροι προπονήθηκαν κανονικά και τέθηκαν στη διάθεσή του.

Σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα που ακολούθησαν οι "ερυθρόλευκοι”, όσοι αγωνίστηκαν στο Περιστέρι έκαναν αποθεραπεία και χαλαρό τρέξιμο, ενώ οι υπόλοιποι έπαιξαν "5-2" με γρήγορες πάσες, έκαναν ασκήσεις τεχνικής με σουτ και συνέχισαν με μονομαχίες 3 εναντίον 2, ενώ ολοκλήρωσαν με δίτερμα σε μικρό χρόνο.

Από εκεί και πέρα τη θεραπεία τους συνέχισαν οι Φουστέρ, Σιόβας, Ντοσεβί και Γκαζαριάν, με την επόμενη προπόνηση να είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Δευτέρας (10:00), που θα είναι και η τελευταία πριν "πετάξουν" για το Μάλμε οι Πειραιώτες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα