Νάστος: «Δεν κινδυνέψαμε από τον Ολυμπιακό»

Νάστος: «Δεν κινδυνέψαμε από τον Ολυμπιακό»

Gazzetta team
Νάστος: «Δεν κινδυνέψαμε από τον Ολυμπιακό»

bet365

Στην πειθαρχία και το πάθος ήταν το "κλειδί" της νίκης του Ατρομήτου επί του Ολυμπιακού όπως δήλωσε ο Βαγγέλης Νάστος, επισημαίνοντας πως οι Περιστεριώτες δεν κινδύνεψαν ιδιαίτερα.

Ο αρχηγός του "αστεριού" τόνισε πως ο Σα Πίντο προσπάθησε να ανεβάσει την ψυχολογία της ομάδας, σημειώνοντας ότι απέναντι στον πρωταθλητή προσπαθείς πάντα να δίνεις το κάτι παραπάνω.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον Sentra 103,3:

Για τα συγχαρητήρια του Σα Πίντο: «Το κλίμα στην ομάδα ήταν λίγο κακό, η ψυχολογία μας πεσμένη... Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και στον ίδιο που μας βοήθησε έστω και αυτό το λίγο που είπε ο ίδιος. Προσπάθησε να μας ανεβάσει το ηθικό. Μια αλλαγή προπονητή βοηθάει πολύ στην ψυχολογία και θες να δείξεις κάτι περισσότερο. Επίσης, παίζαμε με τον πρωταθλητή. Είναι ματς που περιμένεις όλη τη χρονιά και πάντα βγάζεις κάτι παραπάνω στο γήπεδο».

Για το πώς ήρθε η νίκη: «Για να κερδίσεις τον Ολυμπιακό πρέπει να μην υστερεί κανείς από τους 14 που παίζουν. Όλοι ήμασταν πάρα πολύ καλά, ήμασταν πειθαρχημένοι και βγάλαμε πάρα πολύ πάθος. Αυτό ήταν το κλειδί νομίζω. Δεν κινδυνέψαμε ιδιαίτερα. Ήμασταν πολύ καλά προετοιμασμένοι για αυτό το ματς».

Για τους στόχους της ομάδας: «Θέλουμε όπως κάθε χρόνο να είμαστε στην 5άδα του πρωταθλήματος και να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στο Κύπελλο. Είναι στόχοι που μπορούμε να διεκδικήσουμε. Είναι ακόμα νωρίς, θα παρουσιάσουμε πολύ καλύτερο πρόσωπο στο μέλλον».

Για τους οπαδούς: «Ο κόσμος γέμισε το γήπεδο μετά την ήττα στην Κρήτη και αυτό μας ικανοποιεί. Εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να τους δώσουμε κι άλλες χαρές».

Για την Ευρώπη: «Ο αποκλεισμός από τη Σαράγεβο μάς πλήγωσε πάρα πολύ. Αργήσαμε πολύ να σηκώσουμε κεφάλι».

Για όσα τους είπαν Σα Πίντο και Σπανός χθες μετά το ματς: «Μας είπαν συγχαρητήρια και να συνεχίσουμε έτσι, με πάθος, δύναμη και όρεξη για δουλειά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα