«Μέλι» για Ταχτσίδη ο Μαντορλίνι

Gazzetta team
«Μέλι» για Ταχτσίδη ο Μαντορλίνι

bet365

Αποθέωση για τον Παναγιώτη Ταχτσίδη από τον προπονητή του στην Βερόνα, Αντρέα Μαντορλίνι, μετά το εξαιρετικό γκολ που σημείωσε κόντρα στη Τζένοα. Στήριξη σε Λάζαρο...

Ο διεθνής μέσος ήταν αυτός που... έσωσε την παρτίδα για την Ελλάς στην αναμέτρηση με τους Γενοβέζους, αφού παρά το 2-0 με το οποίο προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι, ισοφάρισε σε 2-2 στο 64'. Ο Μαντορλίνι δεν δίστασε μετά το τέλος του αγώνα να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον Ταχτσίδη, κάνοντας λόγο για φανταστικό παιχνίδι από την Έλληνα άσο.

«Κάνει ορισμένα λάθη και κάποιες φορές το παρακάνει με τις ντρίμπλες, αλλά έκανε φανταστικό παιχνίδι. Συνδύασε δύναμη και ποιότητα απέναντι στην Τζένοα. Είναι νεαρός σε ηλικία ακόμη και είμαι πολύ χαρούμενος που τον βλέπω να αποδίδει σε τέτοιο επίπεδο», ήταν τα λόγια του τεχνικού της Βερόνα, ο οποίος αναφέρθηκε κολακευτικά και για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, λέγοντας πως:

«Ο Λάζαρος είναι καινούριος στην ομάδα, χρειάζεται ακόμα να καταλάβει μερικά πράγματα. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη σε αυτόν, κατά τη γνώμη μου έχει σημαντικές ικανότητες και πρέπειπ να κάνει ακόμα υπομονή. Τον περιμένω, όπως πιστεύω το ίδιο πρέπει να κάνουν και όλοι οι οπαδοί».

 

SERIE A Τελευταία Νέα