Ρούνεϊ: «Η Γουνάιτεντ μιλάει ισπανικά!»

Ρούνεϊ: «Η Γουνάιτεντ μιλάει ισπανικά!»

Γιώργος Καραμάνος
Ρούνεϊ: «Η Γουνάιτεντ μιλάει ισπανικά!»

bet365

Ο Γουέιν Ρούνεϊ παραπονέθηκε δημόσια για τη γλώσσα επικοινωνίας στα αποδυτήρια της Μάντσεστερ, την οποία θεωρεί ως μία από τις αιτίες του άσχημου ξεκινήματος.

Ο Γουέιν Ρούνεϊ αρχικά στοχοποιήθηκε από τον Λουίς Φαν Χάαλ και εν συνεχεία και από τον Τύπο ως ένας εκ των υπευθύνων για την απίστευτη ήττα από τη Λέστερ. Ο ίδιος βέβαια με δηλώσεις του θέλησε να παραθέσει μία διαφορετική εκδοχή ως μία από τις αιτίες του προβλήματος της Γιουνάιτεντ: αυτή της γλώσσας και γενικότερα της επικοινωνίας εντός των τοιχών.

«Μπαίνεις στα αποδυτήρια και όλοι μιλούν ισπανικά! Τα αγγλικά έχουν παραμεριστεί και δεν τα ακούς. Ο προπονητής διαβεβαίωσε ότι όλοι θα πρέπει να σιγά σιγά να μιλάμε αγγλικά. Σίγουρα θα χρειαστεί κάποιο διάστημα ώστε οι νέοι παίκτες να μάθουν τη γλώσσα και να προσαρμοστούν. Ωστόσο, είναι τόσο διαφορετικά όλα αυτά απ' ότι είχαμε μάθει τόσα χρόνια με τον Φέργκιουσον».

Στο ρόστερ της Μάντσεστερ υπάρχουν οι ισπανόφωνοι: Ντε Χέα, Ρόχο, Βαρέλα, Ντι Μαρία, Ερέρα, Βαλένσια, Φαλκάο, αλλά και οι Ράφαελ, Αντερσον που μεταξύ τους μιλούν πορτογαλικά ασχέτως εάν είναι πολλά χρόνια στην ομάδα...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα