Σκόνδρας: «Θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο»

Gazzetta team
Σκόνδρας: «Θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο»

bet365

Σημαντική χαρακτήρισε την νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό ο Σκόνδρας, που τόνισε πως η κούραση δεν επέτρεψε στον ΠΑΟΚ να παίξει ελκυστικό ποδόσφαιρο.

Στους τρεις βαθμούς που πήρε ο ΠΑΟΚ, στάθηκε σε δηλώσεις του ο Γιάννης Σκόνδρας, που παραδέχτηκε πως ο ΠΑΟΚ δεν εντυπωσίασε με το ποδόσφαιρο που έπαιξε κόντρα στον Παναιτωλικό, όμως τόνισε πως είναι λογικό αυτό, αφού υπάρχει κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Αναλυτικά:

«Είναι σημαντικό ότι με μία μέτρια εμφάνιση και πολλά λάθη πήραμε τους τρεις βαθμούς. Ευτυχώς είχαμε κάποια καλά διαστήματα, καταφέραμε να σκοράρουμε και κερδίσαμε το ματς. Η ομάδα έχει δυνατότητες, σήμερα κερδίσαμε έχοντας αρκετή κούραση.

Όταν παίζεις δύο φορές την εβδομάδα είναι μοιραίο να υπάρχει κούραση. Προσπαθούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά χρειαζόμαστε ακόμη δουλειά. Ένα συν είναι το κλίμα, είμαστε όλοι φίλοι μέσα στην ομάδα. Να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και να κρατήσουμε σκυμμένο το κεφάλι γιατί η συνέχεια είναι δύσκολη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα