Επιβεβαιώνουν για Σα Πίντο και Ατρόμητο

Επιβεβαιώνουν για Σα Πίντο και Ατρόμητο

Δημήτρης Τομαράς
Επιβεβαιώνουν για Σα Πίντο και Ατρόμητο

bet365

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο είναι μία... ανάσα από τον Ατρόμητο όπως αναφέρουν τα πορτογαλικά ΜΜΕ επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του Gazzetta.gr.

Από το Gazzetta.gr έχετε διαβάσει από νωρίς το μεσημέρι για το έντονο φλερτ του Σα Πίντο με τον Ατρόμητο και πως προορίζεται για αντί-Παράσχος. Το απόγευμα αλλά και το βράδυ της ίδιας ημέρας αρκετά μεγάλα πορτογαλικά media όπως η O Jogo επιβεβαίωσαν το ρεπορτάζ του Gazzetta. «Ο Ατρόμητος ετοιμάζεται να κλείσει τον Ρικάρντο Σα Πίντο. Οι άνθρωποι της ελληνικής ομάδας κατέληξαν στον Πορτογάλο προπονητή ως τον διάδοχο του Γιώργου Παράσχο. Ο Σα Πίντο θα έχει την δυνατότητα να συνεργαστεί με τον Φάμπιο Ταβάρες», τονίζεται μεταξύ άλλων στις αναφορές των ΜΜΕ της Ιβηρικής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα