O Πλατανιάς για τα εισιτήρια με Γαζώρο και Αστέρα

Δημήτρης Τομαράς
O Πλατανιάς για τα εισιτήρια με Γαζώρο και Αστέρα

bet365

O Πλατανιάς έκανε γνωστό πως από την Τρίτη αρχίζει η διάθεση των εισιτηρίων για το ματς Κυπέλλου με τον Εθνικό Γαζώρου αλλά και για το ματς πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης.

Η ΠΑΕ Πλατανιάς ανακοίνωσε πως από την Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου, ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων τόσο για τον εντός έδρας αγώνα Κυπέλλου με τον Εθνικό Γαζώρου (την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου, στις 16.30, στο δημοτικό γήπεδο Περιβολίων), όσο και για τον εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης (το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου, στις 16.00 στο δημοτικό γήπεδο Περιβολίων).

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από το Official Store της ομάδας στα Χανιά (στην συμβολή των οδών Κυδωνίας και Παρθενίου Κελαϊδή, απέναντι από την είσοδο του ΚΤΕΛ) και από τα γραφεία της ΠΑΕ στον Πλατανιά, καθημερινά έως και το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 2 μετά το μεσημέρι. Εισιτήρια, για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, θα διατίθενται και απογευματινές ώρες στα Χανιά (Official Store), την Πέμπτη 25/9 και την Παρασκευή 26/9, από τις 18.00 έως τις 21.00.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

Με Εθνική Γαζώρου: γενική είσοδος: 10 ευρώ.

Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας και στις τρεις θύρες έχουν 50% έκπτωση, με την επίδειξη της κάρτας, άρα η τιμή του εισιτηρίου στον αγώνα Κυπέλλου με τον Εθνικό Γαζώρου ανέρχεται στα 5 ευρώ.

Με Αστέρα Τρίπολης:

• Θύρες 1 και 2: 20 ευρώ.
• Θύρα 3: 10 ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα