Ο Ολυμπιακός έδειξε στον Ντάλας το «Παράγκα και Οραμα»

Gazzetta team
Ο Ολυμπιακός έδειξε στον Ντάλας το «Παράγκα και Οραμα»

bet365

Στο πλαίσιο της συνάντησης της Σούπερ Λίγκας με τον Χιου Ντάλας, ο Ολυμπιακός έδειξε στον Σκοτσέζο αρχιδιαιτητή το βίντεο με το «Παράγκα και Οραμα».
Οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού Γιάννης Βρέντζος και Θόδωρος Γιαννίκος, στην συνάντηση των ΠΑΕ με τον Χιου Ντάλας στα γραφεία της Λίγκας, προχώρησαν στην προβολή ενός βίντεο από το τηλεοπτικό περιοδικό «Παράγκα και Όραμα» που μεταδίδεται από τον ΣΚΑΙ, το οποίο μάλιστα ήταν υποτιτλισμένο στα αγγλικά ώστε να έχει πλήρη αντίληψη του τι βλέπει ο Σκωτσέζος αρχιδιαιτητής. Ο Ολυμπιακός εξήγησε πως με αυτόν τον τρόπο ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να «εκβιάσει και να πιέσει τους διαιτητές» ενώ η κίνηση αυτή προκάλεσε αναστάστωση. Ο Ντάλας από την πλευρά του δεν θέλησε να κάνει την παραμικρή δήλωση και περιορίστηκε στο «δεν θέλω να πω τίποτα, για να μη δώσω αξία σε κάτι τέτοιο».
Ο Ντάλας πάντως προφανώς και φάνηκε προβληματισμένος από αυτό που είδε. Στην εισήγηση του βέβαια, ο αρχιδιαιτητής τόνισε ότι θεωρεί ότι το ελληνικό πρωτάθλημα είναι στα τοπ της Ευρώπης, το επίπεδο διαιτησίας πολύ καλό και τόνισε ότι θα κινηθεί αρχικά για να εξασφαλίσει την σωματική ακεραιότητα των παικτών και το να μην υπάρχει πίεση στους διαιτητές. Στην συνάντηση υπήρχαν φυσικά και άνθρωποι του Παναθηναϊκού, οι οποίοι δεν περίμεναν την ερυθρόλευκη αυτή πρωτοβουλία. Ο Τάκης Φύσας μάλιστα μετά την προβολή του βίντεο σχολίασε: «Ως Παναθηναικός έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στον Χιου Ντάλας». Δείτε τι είπε ο Τάκης Φύσσας για το «Παράγκα και Όραμα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα