Τζιόλης: «Κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα μπορώ» (vid)

Τζιόλης: «Κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα μπορώ» (vid)

Gazzetta team
Τζιόλης: «Κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα μπορώ» (vid)

bet365

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης επέστρεψε στην Τούμπα και μίλησε για το νέο αγωνιστικά και ηλικιακά ΠΑΟΚ που χτίζεται αυτή την εποχή, για τους αγώνες με Ντιναμό Μίνσκ και Παναιτωλικό, αλλά και για τον χαμηλών τόνων χαρακτήρα του.

Αναλυτικα το κείμενο από το σάιτ του ΠΑΟΚ:

Αποτελεί μια από τις πλέον αθόρυβες, όσο και κομβικής σημασίας μονάδες του ΠΑΟΚ. Παίκτης που κοιτά την ουσία και και παίζει για την ομάδα και τον προπονητή, αποφεύγοντας τις ενέργειες που θα μπορούσαν να τον φέρουν πιο κοντά στην κερκίδα η οποία πάντα αναζητά το θέαμα. Εχοντας αγωνιστεί σε Γερμανία, Ισπανία, Γαλλία, ο Αλέξανδρος Τζιόλης έχει την εμπειρία να γνωρίζει πολύ καλά πως ο δρόμος για την αναγνώριση περνά μέσα από τη δουλειά και μόνο. Και η δική του δουλειά φάνηκε στον ΠΑΟΚ φάνηκε στα μισά της περασμένης σεζόν παραχωρήθηκε δανεικός στην Καϊσέρισπορ.

Ο Τζιόλης επέστρεψε στην Τούμπα, πήρε και πάλι άμεσα τη φανέλα του βασικού από τον Αγγελο Αναστασιάδη και κατευθύνει τη μεσαία γραμμή της ομάδας όντας ένας από τους πρώτους ποδοσφαιριστές σε τρεξίματα και μεταβιβάσεις. Ο Ελληνας μέσος μίλησε στο PAOK TV για το νέο αγωνιστικά και ηλικιακά ΠΑΟΚ που χτίζεται αυτή την εποχή, για τους αγώνες με Ντιναμό Μίνσκ και Παναιτωλικό, αλλά και για τον χαμηλών τόνων χαρακτήρα του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα