Νίκη για την κορυφή ο ΠΑΟΚ

Γιώργος Βροντάκης
Νίκη για την κορυφή ο ΠΑΟΚ

bet365

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό (19:30, NS2) και θέλει τη νίκη για να βρεθεί μαζί με τον Ολυμπιακό στην κορυφή της Superleague.

Μετά το επιβλητικό 6-1 επί της Μινσκ ο ΠΑΟΚ θέλει να συνεχίσει στα θετικά αποτελέσματα και στη Superleague ώστε να παραμείνει στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Ο Αγγελος Αναστασιάδης δεν αναμένεται να κάνει πολλές αλλαγές στην 11άδα του και αναμένεται να ξεκινήσει με τον Γλύκο κάτω από τα δοκάρια, έχοντας κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Βίτορ, Κατσικά. Δεξί μπακ θα είναι ο Σκόνδρας και αριστερό ο Ρατς.

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Τζιόλης, με εσωτερικούς μέσους τους Κάτσε και Τζανδάρη, ενώ στην επίθεση θα είναι οι Μακ, Περέιρα και Αθανασιάδης.

Στην αποστολή βρίσκονται και οι Γιακουμής, Κίτσιου, Κουλούρης, Μαντούρο, Μάρτενς, Παπαδόπουλος, Ποζατζίδης, Σαλπιγγίδης και Σπυρόπουλος.

Από τους γηπεδούχους, ο Μάκης Χάβος θα παραταχθεί με τον Ραφαελ στην εστία. Τα στόπερ θα αποτελέσουν οι Κούσας, Μαλεζάς. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα είναι ο Κουτρουμάνος και στο αριστερό ο Κεβιν.

Τα αμυντικά θα αποτελέσουν ο Γοδόι με τον Φωτάκη, ενώ πιο μπροστά τους θα κινείται ο Μαρτίνες. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Μορένο, έχοντας στα δεξιά τον Καπελ και στα αριστερά τον Θεοδωρίδη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα