Πέρασε από το «Ανοέτα» η Αλμερία

Gazzetta team
Πέρασε από το «Ανοέτα» η Αλμερία

bet365

Παρότι καρδιοχτύπησε στο τέλος, η Αλμερία κατάφερε να αποδράσει από το «Ανοέτα» με ένα σπουδαίο διπλό επικρατώντας της Σοσιεδάδ με 2-1.

Και όμως οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που από το πρώτο λεπτό του αγώνα ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και έφτασαν κοντά στο γκολ τόσο με τον Αγκιρέτσε όσο και με τον Πριέτο, χωρίς όμως επιτυχία. Αντίθετα, αυτή που κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ ήταν η Αλμερία με την συμπλήρωση μισής ώρα αγώνα με τον Ντε Λα Μπέγια να στέλνει άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε ούτε στην επανάληψη. Οι γηπεδούχοι να πιέζουν και την Αλμερία να χτυπάει στις αντεπιθέσεις με τον Ντος Σάντος με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ να κάνει το 2-0. Κι εκεί που όλα έδειχναν ότι το ματς είχε κριθεί, στο τελευταίο δεκάλεπτο παραλίγο να γίνει η ανατροπή. Αρχικά οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες και στο 85' ο Τσόρι Κάστρο μείωσε 1-2.

Στα τελευταία λεπτά οι Βάσκοι εγκαταστάθηκαν στην περιοχή της Αλμερία και στο 90' έχασαν τεράστια ευκαιρία για το 2-2, αλλά το δοκάρι είχε αντίθετη άποψη με την Αλμερία να πανηγυρίζει την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα