«Δυνατά» για τα χρέη ο Σαββίδης

«Δυνατά» για τα χρέη ο Σαββίδης

Gazzetta team
«Δυνατά» για τα χρέη ο Σαββίδης

bet365

Αποφασισμένος να πιέσει καταστάσεις για το ζήτημα των χρεών του ΠΑΟΚ προς το Δημόσιο εμφανίζεται ο Ιβάν Σαββίδης και είναι έτοιμος να επαναφέρει το θέμα στο προσκήνιο.

Έτοιμος να βγάλει από τον... πάγο το «καυτό» ζήτημα των χρεών της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ προς το Δημόσιο δείχνει ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, αναλαμβάνοντας πλέον ο ίδιος δράση. Ο Ιβάν Σαββίδης πρόκειται να πάρει προσωπικά πρωτοβουλίες για να κινητοποιήσει τους υπεύθυνους και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις ώστε να βρεθεί λύση όπως σημειώνει το «Goal», καθώς καταλαβαίνει κι ο ίδιος ότι οι διαβεβαιώσεις που κατά καιρούς πήρε έμειναν στα... λόγια.

Όσο για το ποιες θα είναι οι πρωτοβουλίες του μεγαλομετόχου του Δικεφάλου θα φανούν το προσεχές διάστημα, το δεδομένο ωστόσο είναι ότι τις τελευταίες ημέρες υπάρχει... κινητικότητα γύρω από το θέμα των χρεών, που είναι το No1 στην ατζέντα του Σαββίδη. Αυτό άλλωστε είναι κάτι που τόνισε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ιάκωβος Αγγελίδης στον ομόλογό του στον Ερασιτέχνη, Θανάση Κατσαρή, σημειώνοντας ότι μετά τα χρέη, ακολουθεί η υπόθεση του προπονητικού κέντρου στη Θέρμη.

Σχετικά με το τελευταίο ζήτημα, την ερχόμενη Τετάρτη είναι προγραμματισμένη η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Θέρμης που θα αποφασίσει τη διενέργεια διαγωνισμού για την παραχώρηση της έκτασης στην περιοχή των Ταγαράδων, όπου ο Σαββίδης θέλει να φτιαχτεί το νέο αθλητικό κέντρο του ΠΑΟΚ. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα αργήσει να δημοσιευτεί κι ο σχετικός διαγωνισμός και τότε ο ομογενής επιχειρηματίας θα καταθέσει σύμφωνα με το πλάνο που υπάρχει, την προσφορά του για να πλειοδοτήσει και να ξεκινήσει η υλοποίηση του έργου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα