Γιορτή για τα 50 χρόνια της ΑΕΛ!

Γιορτή για τα 50 χρόνια της ΑΕΛ!

Gazzetta team
Γιορτή για τα 50 χρόνια της ΑΕΛ!

bet365

Η ΑΕΛ γιόρτασε τα 50 χρόνια από την ίδρυσή της με ειδική εκδήλωση στο κηποθέατρο της Λάρισας. Στο επίκεντρο της εκδήλωσης οι αναφορές για Μητσιμπόνα, Ντε Νίγρις και Μπαχράμη.

Η ιστορία των 50 χρόνων της ΑΕΛ γιορτάστηκε στο κηποθεάτρο της Λάρισας σε μία εκδήλωση την οποία διοργάνωσε ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός "Ευχή ζωής" υπό την αιγίδα της Ερασιτεχνικής ομάδας της Λάρισας. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης έγινε ειδική μνεία στους Γιώργο Μητσιμπόνα, Αντόνιο Ντε Νίγκρις και Παναγιώτη Μπαχράμη καθώς και άλλους ανθρώπους που αγωνίστηκαν, δέθηκαν πολύ και τίμησαν την φανέλα της ΑΕΛ αλλά πλέον δε βρίσκονται εν ζωή.

Εκεί ήταν όλοι οι παίκτες της τωρινής ομάδας με τον τεχνικό Κώστα Παναγόπουλο και τον αρχηγό Κώστα Νεμπεγλέρα να τονίζουν πως θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να γυρίσει η ομάδα στην Σούπερ Λίγκα. Στην γιορτή αυτή βρέθηκε και ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ Βαγγέλης Πλεξίδας. Δεσμεύτηκε πως έχει την διάθεση και την δυνατότητα να κάνει τα πάντα για το όφελος της ομάδας.

Οι πρώην παίκτες ήταν στην εκδήλωση και οι οποίοι τιμήθηκαν ήταν οι Ζάμπας, Τσολάκης, Κυπαρίσσης, Ζιάγκας, Κατσάρας, Διγκόζης, Μπαλογιάννης, Τσιάχας και Αλεξούλης.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα