Η μεταγραφή Τσιτσαρίτο στο μικροσκόπιο

Η μεταγραφή Τσιτσαρίτο στο μικροσκόπιο

Gazzetta team
Η μεταγραφή Τσιτσαρίτο στο μικροσκόπιο

bet365

Θεωρίες συνωμοσίας βλέπουν οι Ισπανοί στην μεταγραφή του Τσιτσαρίτο στη Ρεάλ Μαδρίτης, εμπλέκοντας σε αυτες τον Φλορεντίνο Πέρεθ.

Το ρεπορτάζ των Ισπανών συνδέει την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού του Τσιτσαρίτο, (γεγονός που αποτέλεσε έκπληξη), με μια συμφωνία που έκλεισε η εταιρεία του προέδρου της «βασίλισσας» αξίας 432 εκατομμυρίων ευρώ για να κατασκευάσει τέσσερα υδροηλεκτρικά εργοστάσια και να ανακαινίσει άλλες πέντε τέτοιες μονάδες στην πόλη Τούλα του Μεξικού.

Αυτό το γεγονός σε συνδυασμό με ότι ο παίκτης είναι πάρα πολύ δημοφιλής στην πατρίδα του «γεννά» σκέψεις για τα κίνητρα που είχαν στην Μαδρίτη για να πάρουν έναν παίκτη που ναι μεν είναι πολύ καλός αλλά μάλλον περισσεύει στη Ρεάλ.

Η καταγωγή του νεαρού άσου έπαιξε το ρόλο της καθώς προσδοκούν να έχουν την μέγιστη απήχηση σε μια χώρα 120 εκατομμυρίων κατοίκων.

Το ισπανικό ESPN αναφέρει επίσης ότι η κατασκευαστική εταιρεία του προέδρου της Ρεάλ διαπραγματευόταν την ανάληψη ενός έργου στην Κολομβία που ολοκληρώθηκε την περασμένη εβδομάδα ενώ οι αρμόδιοι της Ρεάλ είχαν φροντίσει ήδη να αποκτήσουν τον Κολομβιανό Χάμες Ροντρίγκεζ.

Βέβαια τυχαίο ή όχι, αυτό που νοιάζει περισσότερο τους οπαδούς αυτοί που έρχονται να προσφέρουν στην ομάδα. Αν τα καταφέρουν ή όχι από αυτό κρίνονται...όλοι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα