Καρυπίδης: «Πάμε για νέο ξεκίνημα»

Gazzetta team
Καρυπίδης: «Πάμε για νέο ξεκίνημα»

bet365

Τόσο ο ίδιος, όσο και οι υπόλοιποι παίκτες της Ξάνθης να πάρουν τους τρεις βαθμούς με τον Λεβαδειακό, όπως τόνισε ο Χρήστος Καρυπίδης.

Αισιόδοξος οτι το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό θα αποτελέσει την αφετηρία μίας νέας αρχής για την Ξάνθη, παρουσιάστηκε ο Χρήστος Καρυπίδης μιλώντας στην κάμερα της Nova.

«Δυστυχώς δεν είχαμε τα αποτελέσματα που θέλαμε μέχρι τώρα. Έχουμε ένα ματς με τον Λεβαδειακό κα θα παίξουμε για τη νίκη στην έδρα μας. Εύκολος αντίπαλος δεν υπάρχει όπως εξελίσσεται και θα εξελιχθεί το πρωτάθλημα. Παίζουμε με τον κόσμο στο πλευρό μας και θέλουμε τους τρεις βαθμούς», τόνισε αρχικά.

Στη συνέχεια, είπε: «Ο Λεβαδειακός είναι δύσκολος αντίπαλος αλλά αυτό που μας απασχολεί είναι η δική μας ομάδα. Αν παίξουμε όπως ξέρουμε νομίζω πως θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Η απομάκρυνση του κου Τσιώλη είναι ένα θέμα του προπονητή και της διοίκησης. Κάνουμε καινούριο ξεκίνημα και αυτό που σκεφτόμαστε είναι το ματς του Σαββάτου και τίποτα άλλο.

Δεν έχουμε να αποδείξουμε κάτι. Θέλουμε να βγάλουμε το πραγματικό μας πρόσωπο, το καλό της Ξάνθης. Είμαστε αποφασισμένοι να τα δώσουμε όλα για τους τρεις βαθμούς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα