Η υπόσχεση Μαρτίνεζ στον κόσμο (vid)

Gazzetta team
Η υπόσχεση Μαρτίνεζ στον κόσμο (vid)

bet365

Ο Νίκο Μαρτίνεζ αναδείχθηκε MVP από τον κόσμο του Παναιτωλικού και υποσχέθηκε πως η ομάδα του θα είναι καλύτερη από πέρυσι.

MVP της εκτός έδρας ισοπαλίας με τον Ατρόμητο, στο Περιστέρι, αναδείχθηκε ο Νίκο Μαρτίνεζ από τον κόσμο του Παναιτωλικού μέσω ψηφοφορίας.

Ο Αργεντίνος κατά την βράβευσή του από τον χορηγό της ομάδας, Νίκο Σιαλμά έπλεξε το εγκώμιο των φιλάθλων για την συμπαράσταση που δείχνουν στον σύλλογο.

«Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Θα προσπαθώ σε κάθε ματς να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό», τόνισε αρχικά, ενώ σε ερώτηση για το αν υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, απάντησε: «Ναι, πρέπει να βελτιώσουμε τα πρώτα ημίχρονα. Αυτό δουλεύουμε κατά την διάρκεια της εβδομάδας για να κερδίζουμε τα παιχνίδια. Αυτή η χρονιά θα είναι πολύ καλύτερη από την προηγούμενη. Πάμε βήμα βήμα, καθώς είναι μεγάλη σεζόν».

Όσο για την ανανέωση του συμβολαίου του; «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που με εμπιστεύονται οι άνθρωποι της ομάδας. Αισθάνομαι πολύ ωραία για την υποστήριξη του κόσμου, που είναι πολύ ζεστός», ενώ τέλος όταν του ζητήθηκε να αφιερώσει κάπου το βραβείο που πήρε, δήλωσε: «Σε όλο τον κόσμο του Παναιτωλικού και στην σύζυγό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα