Μέλος στον Ερασιτέχνη ο Μπεργκ (vid)

Μέλος στον Ερασιτέχνη ο Μπεργκ (vid)

Νίκος Αθανασίου
Μέλος στον Ερασιτέχνη ο Μπεργκ (vid)

bet365

Στην αίθουσα πυγμαχίας βρέθηκε ο Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος έγινε μέλος στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό. Πλήθος κόσμου περίμενε τον Σουηδό.

Μέλος στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό έγινε ο Μάρκους Μπεργκ τηνν Πέμπτη, πριν την σέντρα του αγώνα με την Ντιναμό Μόσχας. Ο Σουηδός επιθετικός του «τριφυλλιού», πέρασε από την αίθουσα της πυγμαχίας και υπέγραψε τα απαραίτητα έγγραφα για να γίνει μέλος στη «Μάνα του λόχου».

Στη συνέχεια πήρε την κάρτα αθλητή του Παναθηναϊκού και δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με τους φίλους του «τριφυλλιού» που βρέθηκαν εκέι, όπως επίσης και να μοιράσει αυτόγραφα.

Αμέσως μετά ο άσος του Παναθηναϊκού, μίλησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ που βρέθηκαν εκεί, τονίζοντας: «Νιώθω υπερήφανος που έγινα μέλος του Παναθηναϊκού. Κάνω ότι μπορώ να είμαι έτοιμος να επιστρέψω όσο πιο γρήγορα να βοηθήσω την ομάδα».

Τον... ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης!

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, ανακοίνωσε με τη σειρά του πως ο Μάρκους Μπεργκ έγινε μέλος της «Μάνας του λόχου» και... αθλητής του τμήματος πυγμαχίας!

Αναλυτικά:

Μέλος του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου αλλά και… αθλητής του τμήματος πυγμαχίας είναι από σήμερα ο Σουηδός επιθετικός, Μάρκους Μπέργκ.

Ο «πράσινος» άσος, πριν από τον ποδοσφαιρικό αγώνα με την Ντιναμό, βρέθηκε στην αίθουσα πυγμαχίας, ανέβηκε στο… ρινγκ, όπου και υπέγραψε την αίτηση μέλους, παραλαμβάνοντας δια χειρός του προέδρου, Ηλία Μιχαλαριά την «πράσινη» κάρτα των μελών του Ομίλου.

Ο «δάσκαλος» Γιάννης Αϊδινιώτης για την τιμή που του έκανε ο Μπέργκ, του έδωσε με τη σειρά του την μπλούζα boxing club του τμήματος και συμβολικά την ετήσια κάρτα αθλητή, προκειμένου όποτε ο ίδιος το θελήσει να πάρει… μαθήματα πυγμαχίας από τον καλύτερο του είδους!

Τον Σουηδό επιθετικό περίμενε υπομονετικά πλήθος κόσμου και κυρίως μικρά παιδιά στα οποία δεν χάλασε κανένα χατίρι, αφού υπέγραψε αυτόγραφα όπου οι λιλιπούτειοι φίλοι του υπέδειξαν και φωτογραφήθηκαν μαζί του!

Ο Μπεργκ, πριν αναχωρήσει από την αίθουσα, δήλωσε: «Νιώθω χαρούμενος και υπερήφανος που έγινα μέλος του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου και είμαι μέλος αυτής της προσπάθειας που γίνεται. Κάνω ότι μπορώ να είμαι έτοιμος να επιστρέψω όσο πιο γρήγορα να βοηθήσω την ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα