Ετοιμάζει την Μίλαν για Γιούβε ο Ιντζάγκι

Γιώργος Κοντογεώργης
Ετοιμάζει την Μίλαν για Γιούβε ο Ιντζάγκι

bet365

Σε ρυθμό Γιουβέντους κινούνται στην Μίλαν, με τον Πίπο Ιντζάγκι να επιλέγει 4-3-3 και Ελ Σαραουί για το μεγάλο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής στην Serie A.

Οι Ροσονέρι περιμένουν την Γιουβέντους στο «Σαν Σίρο» το βράδυ του Σαββάτου (20/09) και ο Ιντζάγκι αναμένεται να επιλέξει σύστημα 4-3-3 με false-nine. Ο Ελ Σαραουί, όπως είχε γίνει γνωστό από την Τρίτη, προπονείται σε κανονικό ρυθμό μαζί με τους συμπάικτες του και είναι έτοιμος να παίξει, ενώ ο Μποναβεντούρα -που σκόραρε στο ντεμπούτο του- λογικά θα βρεθεί στον πάγκο. Ο Τόρες θα είναι και αυτός σε θέση να δώσει το «παρών», όμως ο Μενέζ θα κρατήσει τη θέση του σαν φορ. Την τριπλέτα της επίθεσης θα συμπληρώσει ο Χόντα, που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση τις δύο πρώτες αγωνιστικές με δύο γκολ.

Η τριπλέτα στο κέντρο θα είναι Ντε Γιονγκ, Μουντάρι και στην άμυνα οι Ντε Σίλιο, Αμπάτε θα κρατήσουν τις θέσεις τους στα άκρα. Δίδυμο στόπερ θα είναι οι Ραμί-Ζαπάτα και στο τέρμα τη θέση του Ντιέγο Λόπεθ θα πάρει ο Αμπιάτι. Ο Αλεξ έχει υποστεί μυικό μικροτραυματισμό και είναι εκτός όπως και από πριν το Mundial ο Ρικάρντο Μοντολίβο. Τιμωρημένος είναι ο Μπονέρα και νοκ άουτ ο Ρικάρντο Σαπονάρα που υποβλήθηκε σε επέμβαση στο γόνατο και θα επιστρέψει σε έναν μήνα.

 

SERIE A Τελευταία Νέα