Ανανέωσε και με Αγριμάκη ο ΟΦΗ

Ανανέωσε και με Αγριμάκη ο ΟΦΗ

Αχιλλέας Τσιμπογιάννης
Ανανέωσε και με Αγριμάκη ο ΟΦΗ

bet365

Σε μία ακόμα ανανέωση προχώρησε ο ΟΦΗ, με τον Αγριμάκη να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το 2018.

Παίκτης του ΟΦΗ μέχρι το 2018 θα είναι ο Μιχάλης Αγριμάκης, που ακολούθησε τον δρόμο του Μανώλη Ροβίθη και υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους Κρητικούς.

Η ανακοίνωση:

Παίκτης του ΟΦΗ μέχρι το καλοκαίρι του 2018 θα είναι ο Μιχάλης Αγριμάκης. Ο νεαρός τερματοφύλακας συναντήθηκε σήμερα με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Μάνθο Πουλινάκη και συμφώνησε να επεκτείνει το συμβόλαιο του, που έληγε το καλοκαίρι, για τρία ακόμα χρόνια.

«Νιώθω μεγάλη χαρά και συνάμα μεγάλη τιμή για την εμπιστοσύνη που δείχνουν προς το πρόσωπο μου οι άνθρωποι του ΟΦΗ. Τους ευχαριστώ όλους και θέλω να είναι σίγουροι ότι καθημερινά θα δίνω τα πάντα για να τους δικαιώσω», δήλωσε στο ofifc.gr ο Μιχάλης Αγριμάκης λίγο μετά την επέκταση του συμβολαίου του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα