Τζέραρντ:«Αποτυχία αν δεν περάσουμε τον όμιλο»

Τζέραρντ:«Αποτυχία αν δεν περάσουμε τον όμιλο»

Gazzetta team
Τζέραρντ:«Αποτυχία αν δεν περάσουμε τον όμιλο»

bet365

Ο εμβληματικός αρχηγός της Λίβερπουλ μίλησε για την μεγάλη επιστροφή στο Τσάμπιονς Λιγκ , την δίψα που υπάρχει, τους στόχους της ομάδας αλλά και τον Μάριο Μπαλοτέλι.

Η επιστροφή της Λίβερπουλ στο κόσμο των αστεριών είναι γεγονός. Μετά τον Δεκέμβριο του 2009 η ομάδα του μεγάλου λιμανιού επιστρέφει στο Τσαμπιονς Λιγκ και ο αρχηγός Στίβεν Τζέραρντ δηλώνει αποφασισμένος να καταφέρει να σοκάρει την Ευρώπη. «Όταν δεν παίρνεις μέρος σε πιάνει μια μεγάλη ζήλια» παραδέχεται ο Τζέραρντ μιλώντας στην Daily Mail.

«Ζήλευα τις ομάδες και τους παίκτες που έπαιρναν μέρος όταν η Λίβερπουλ δεν μπορούσε να συμμετάσχει. Αλλά αυτό είναι καλό. Είναι ο καλύτερος θεσμός σε συλλογικό επίπεδο. Υπάρχει ένα κενό όταν δεν είσαι εκεί».

Επίσης μίλησε για τους στόχους της ομάδας και για το τι αντιλαμβάνεται σαν αποτυχία στην φετινή πορεία της Λίβερπουλ. «Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στον Μπρένταν και την ομάδα. Αν αποκλειστούμε στην φάση των ομίλων ή ακόμα και στους 16 του θεσμού θα είναι μια τεράστια, τεράστια αποτυχία. Θέλουμε να προχωρήσουμε. Θέλουμε να πάμε όσο πιο μακρυά γίνεται».

Από εκεί και πέρα ο μεγάλος αρχηγός μίλησε για τους συμπαίκτες του. «Οι παίκτες που δεν τον έχουν ζήσει αυτό και δεν έχουν πάρει γεύση, μόλις το γευτούν το λατρεύουν. Ελπίζω ότι θα τους οδηγήσω στο να θέλουν να κρατήσουν την Λίβερπουλ εκεί για πολλά χρόνια ακόμα».

Ακόμα με αφορμή τα δέκα χρόνια από την κατάκτηση του τροπαίου εναντίον της Μίλαν θυμήθηκε εκείνο το παιχνίδι αλλά και τα συναισθήματα που ένοιωσε. Επιστρέφοντας στο σήμερα προειδοποιεί όποιον φιλοξενηθεί στο Άνφιλντ για τις δύσκολες ώρες που θα περάσει και επίσης στηρίζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο το νέο του συμπαίκτη Μάριο Μπαλοτέλι. « Αν θέλει ο κόσμος να λέει ιστορίες για αυτόν, και να λένε ότι είναι τρελός ας λένε. Είναι ένας από εμάς τώρα. Πρέπει να τον καλωσορίσουμε και θέλουμε να τον βοηθήσουμε να πετύχει. Όλοι θέλουμε να πετύχει. Έχει σπουδαίους συμπαίκτες που θα δουλέψουν για αυτόν. Πρέπει να κάνει το ίδιο για εμάς»

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα