Πήγαν να σαμποτάρουν τη μεταγραφή του Αγκουαζί!

Πήγαν να σαμποτάρουν τη μεταγραφή του Αγκουαζί!

Gazzetta team
Πήγαν να σαμποτάρουν τη μεταγραφή του Αγκουαζί!

bet365

Απίστευτο περιστατικό συνέβη με τη μεταγραφή του Αγκουαζί στον Ατρόμητο, αφού ο παίκτης δέχτηκε τηλεφώνημα από κάποιον που είπε πως είναι ο Αγγελόπουλος (τεχνικός διευθυντής), λέγοντας ότι αποσύρεται το ενδιαφέρον!

Οι Περιστεριώτες ψάχτηκαν μέχρι και την τελευταία στιγμή για να ενισχυθούν στο χώρο του κέντρου, ο Αγκουαζί τελικά ήρθε στις... καθυστερήσεις της μεταγραφικής περιόδου (για ελεύθερους), ωστόσο κάποιος θέλησε να σαμποτάρει την έλευσή του!

Συγκεκριμένα καθώς ο Γαλλοαλγερινός ετοιμαζόταν να μεταβεί στο Παρίσι ώστε να πάρει την πτήση για Αθήνα, δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από κάποιον που ανέφερε ότι ήταν ο τεχνικός διευθυντής του “αστεριού”, Γιάννης Αγγελόπουλος! Και τι του είπε; Ότι ο Ατρόμητος αποσύρει το ενδιαφέρον του κι ως εκ τούτου δεν χρειαζόταν να ταξιδέψει για την Ελλάδα!

Για... καλή του τύχη βέβαια, έπειτα από λίγα λεπτά δέχτηκε κλήση κι από τον... πραγματικό Αγγελόπουλο, ώστε να μάθει αν όλα βαίνουν καλώς όπως αναφέρει το «atromitistas» κι αφού ο Αγκουαζί κατάλαβε ότι το προηγούμενο τηλεφώνημα που δέχτηκε ήταν προϊόν δόλου, συνέχισε την πορεία του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα