Χαμός με πλαστές ενημερότητες, στις... πρωταθλήτριες η Βέροια!

Χαμός με πλαστές ενημερότητες, στις... πρωταθλήτριες η Βέροια!

Gazzetta team
Χαμός με πλαστές ενημερότητες, στις... πρωταθλήτριες η Βέροια!

bet365

Στις 66 φτάνουν οι πλαστές φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες, με 27 ομάδες να εμπλέκονται. Βέροια, Ιωνικός και Προοδευτική οι... πρωταθλήτριες!

Καταπέλτης είναι το πόρισμα της Οικονομικής Αστυνομίας για τις πλαστές φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητές των ομάδων. Το πόρισμα που παραδόθηκε στον αθλητικό εισαγγελέα Αθηνών, Χάρη Λακαφώση αφορά στο διάστημα 2005 μέχρι σήμερα και σε αυτό βρέθηκαν 66 πλαστές ενημερότητες, ενώ ενέχονται 27 ομάδες απ' όλες τις επαγγελματικές ποδοσφαιρικές κατηγορίες, σύμφωνα με τη «Δίκη» του ΣΚΑΪ.

Βάσει του πορίσματος, στην κορυφή του πίνακα με έξι πλαστές ενημερότητες βρίσκονται οι Βέροια, Ιωνικός και Προοδευτική και η εισαγγελία θα προχωρήσει εντός των ημερών σε κλήσεις φυσικών προσώπων, αφού ερευνώνται βαρύτατα κακουργήματα. Εξάλλου ελέγχεται και η ευθύνη της Επιτροπής Ιδιότητας Μεταγραφών της ΕΠΟ, στην οποία προήδρευαν ο Θόδωρος Κουρίδης κι ο Άρης Σταθόπουλος, που έχουν κληθεί ως ύποπτοι από τον εισαγγελέα Αριστείδη Κορέα για διερεύνηση εγκληματικής οργάνωσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα