Κοζορώνης: «Δεν κάναμε τίποτα σωστά»

Gazzetta team
Κοζορώνης: «Δεν κάναμε τίποτα σωστά»

bet365

Ο Εργοτέλης δέχτηκε ακόμα μία ήττα, αυτή τη φορά από τον Πλατανιά, με τους Κοζορώνη και Λεονάρντο να δηλώνουν ότι δεν βγήκε τίποτα στους «κιτρινόμαυρους», κάνοντας λόγο και για έλλειψη εναλλακτικού πλάνου.

Αναλυτικά όσα είπαν στην κάμερα της Nova:

Κοζορώνης: «Η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι ότι δεν είχαμε τη διάθεση να παίξουμε, δεν ήμασταν καλά και δεν κάναμε τίποτα σωστά. Φάγαμε ένα γρήγορο γκολ και αυτό μας αποσυντόνισε. Στη συνέχεια αντί να αντιδράσουμε βρεθήκαμε σε κακή μέρα. Δεν φταίει κάτι συγκεκριμένο, δεν μας πήγε καλά το παιχνίδι. Προσπαθήσαμε αλλά δεν μας βγήκε. Είχαμε ένα πλάνο το οποίο δεν μας βγήκε, δεν αποδώσαμε όπως θα έπρεπε και χάσαμε».

Ενώ για τον Δερμιτζάκη ανέφερε: «Είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να μας βοηθήσει, μας έχει περάσει μία φιλοσοφία που μας έχει κάνει καλύτερους και θέλει προσπάθεια απ' όλα τα παιδιά. Θέλει ηρεμία και δεν μας έχει πάρει από κάτω αλλά πρέπει να δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια και να μας βγει στους αγώνες και όλα θα πάνε καλά».

Από την πλευρά του ο Λεονάρντο είπε πως: «Το ματς δεν ξεκίνησε καλά, δουλέψαμε στις προπονήσεις αλλά δεν βγήκαν κάποια πράγματα, ο αντίπαλος βρήκε χώρους και δεχτήκαμε εύκολα γκολ. Το να δέχεσαι γκολ στην αρχή δεν είναι και το καλύτερο, δεν είχαμε εναλλακτικό σχέδιο και έτσι ήρθε αυτή η ήττα. είναι πολύ κακό να ξεκινάς με τρεις ήττες, δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις και στη συνέχεια θα βγάλουμε ένα καλύτερο πρόσωπο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα