Ελλάς Βερόνα - Παλέρμο 2-1

Γιώργος Κοντογεώργης
Ελλάς Βερόνα - Παλέρμο 2-1

bet365

Με τους Μόρα, Ταχτσίδη και Χριστοδουλόπουλο να είναι βασικοί, η Ελλάς Βερόνα παρότι βρέθηκε να χάνει από την Παλέρμο γύρισε το ματς και πήρε την πρώτη της νίκη (2-1).

Περισσότερους Ελληνες παρά Ιταλούς (2) είχε στο βασικό σχήμα της η Βερόνα στο πρώτο εντός έδρας ματς της σεζόν στην Serie A, με τους Βαγγέλη Μόρα, Παναγιώτη Ταχτσίδη και Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να παίρνουν όλοι φανέλα βασικού από τον Αντρέα Μαντορλίνι.

Καλύτερα μπήκε στο ματς η Παλέρμο και αφού απείλησε με σουτ του Ντιμπάλα, άνοιξε το σκορ με τον Φράνκο Βάσκες, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα σε κενό τέρμα μετά το λάθος του Μόρα και επέμβαση του Ράφαελ (0-1). Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και είχαν καλές στιγμές με τους Χουανίτο Γκόμες (19'), Τόνι (22') όμως κανένας δεν σημάδεψε σωστά και στο 33' ο Μόρας έκανε την σκαστή κεφαλιά αλλά ο Σορεντίνο απέκρουσε. Τελικά η ισοφάριση ήρθε στο 41' για την Ελλάς με τον Τόνι να αξιοποιεί το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος (1-1).

Στην επανάληψη ο Ταχτσίδης απείλησε πρώτος για την Βερόνα με μακρινό σουτ, το οποίο έβγαλε ο Σορεντίνο και η Παλέρμο απάντησε με τον Μπαρέτο, που μετά την πάσα του Βάσκες νικήθηκε από τον Ράφαελ. Οι Ροζανέρι ήταν πιο ζωηροί μετά τη μία ώρα αγώνα όμως ο Ντιμπάλα σούταρε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων και τελικά δέχθηκαν και δεύτερο γκολ. Στο 78' μετά από τραγική συνεννόηση ανάμεσα σε Σορεντίνο και Πιζάνο, με τον δεύτερο να βάζει τελικά αυτογκόλ προ του Χουανίτο Γκόμες.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες είχαν από μία καλή φάση με τον Ντιμπάλα να βλέπει στο 83' τον Ράφαελ να του λέει «όχι» και στο 83' ο Νίκο Λόπες έφυγε στην κόντρα σε τετ α τετ αλλά ο Σορεντίνο απέκρουσε.

Ελλάς Βερόνα (Αντρέα Μαντορλίνι): Ράφαελ, Μάρτιτς, Μάρκες, Μόρας, Αγκοστίνι, Ομπάντι, Ταχτσίδης, Χάλφρεντσον (77' Καμπανιάρο), Χουανίτο Γκόμες (82' Μάρκες), Τόνι, Χριστοδουλόπουλος (66' Νίκο Λόπες).

Παλέρμο (Μπέπε Ιακίνι): Σορεντίνο, Αντζέλκοβιτς, Τέρτσι, Φεντάλ (86' Μακιενόκ), Πιζάνο (87' Ν' Γκόι), Ριγκόνι, Μπολτσόνι (70' Μπελότι), Μπαρέτο, Νταπρελά, Βάζκες, Ντιμπάλα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα