Ατομικό ο Μανιάτης, την Τρίτη η 18άδα του Μίτσελ

Ατομικό ο Μανιάτης, την Τρίτη η 18άδα του Μίτσελ

Δημήτρης Τομαράς
Ατομικό ο Μανιάτης, την Τρίτη η 18άδα του Μίτσελ

bet365

Πολύ λίγες οι ελπίδες του Μανιάτη να μπει στην αποστολή με Ατλέτικο καθώς έκανε και την Δευτέρα ατομικό. Την Τρίτη ανακοινώνει 18άδα ο Μίτσελ.

Την τελευταία τους προπόνηση πριν την πρώτη αγωνιστική του UEFA Champions League και το ματς κόντρα στην Ατλέτικο έκαναν το απόγευμα της Δευτέρας οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στο Ρέντη. Δούλεψαν επάνω στην επιθετική και αμυντική λειτουργία. Έκαναν δίτερμα στα 3/4 του γηπέδου, ενώ ολοκλήρωσαν με στημένες φάσεις (φάουλ και κόρνερ) και άμεση αντεπίθεση από τους αμυνομένους. Μεγάλη έμφαση έδωσε ο Μίτσελ στο κομμάτι της τακτικής.

Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Γιάννης Μανιάτης. Αυτό σημαίνει πως πλέον οι πιθανότητές του να προλάβει το ματς με την Ατλέτικο έχουν λιγοστέψει για τα καλά. O Mίτσελ πάντως δείχνει να θέλει να περιμένει τον έμπειρο άσο μέχρι και την τελευταία στιγμή. Βασικός δεν μπορεί να είναι βέβαια αλλά ενδέχεται ο προπονητής των ερυθρόλευκων να τον έχει στον πάγκο. Όλα αυτά βέβαια θα κριθούν οριστικά και αμετάκλητα την Τρίτη.

Από την άλλη ο Ισπανός έχει στην... πρίζα όλους τους διαθέσιμους παίκτες του καθώς θα βγάλει 18άδα την Τρίτη. Όπως ενημέρωσε τους παίκτες του άπαντες είναι... μέσα για το παιχνίδι με τους Μαδριλένους και την Τρίτη θα μάθουν ποιοί θα κοπούν για να βγει η τελική αποστολή. Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού αναμένεται να κάνουν το πρωί της Τρίτης ένα «χαλάρωμα», καθώς και ελαφριά προπόνηση με στημένες φάσεις.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα