Χαλάρωμα, ρεπό και... παρακάμερα (vid)

Gazzetta team
Χαλάρωμα, ρεπό και... παρακάμερα (vid)

bet365

Μετά το θετικό αποτέλεσμα στο Περιστέρι, το οποίο βέβαια, θα μπορούσε να είναι και καλύτεροι, στον Παναιτωλικό στρέφουν την προσοχή του στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Η παρακάμερα από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Ικανοποίηση για την εμφάνιση και τον βαθμό που πήρε ο Παναιτωλικός σε μία δύσκολη έδρα όπως αυτή του Ατρόμητου, αλλά και πικρή γεύση, καθώς αντί για ισοπαλία κάλλιστα θα μπορούσε να έχει η νίκη. Αυτά είναι τα... συναισθήματα που άφησε στους Αγρινιώτες το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής, όμως πλέον το μυαλό τους στρέφεται αλλού...

Την Δευτέρα το απόγευμα, άπαντες έδωσαν το παρών στο Emileon, ξεκινώντας σε χαλαρούς ρυθμούς την προετοιμασία τους για το επόμενο δύσκολο παιχνίδι, το οποίο είναι με τον ΠΑΟΚ την Δευτέρα. Και λέμε χαλαρούς ρυθμούς, καθώς ο Μάκης Χάβος χώρισε τους παίκτες του σε δύο γκρουπ.

Αυτοί που έπαιξαν στο Περιστέρι έκαναν ενεργητική αποκατάσταση με αερόβιο τρέξιμο και διατατικό πρόγραμμα, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν παιχνίδια κατοχής μπάλας, ταχυδύναμη – σουτ και πιεστικά παιχνίδια σε περιορισμένο χώρο.

Το ευχάριστο πάντως για τον προπονητή της ομάδας είναι πως δεν έχει να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού και από την Τετάρτη, καθώς την Τρίτη μεσολαβεί ρεπό, θα αρχίσει να ανεβάζει ρυθμούς ενόψει της αναμέτρησης για την 4η αγωνιστική.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα