Premier League: Επισκόπηση της αγωνιστικής (vids)

Gazzetta team
Premier League: Επισκόπηση της αγωνιστικής (vids)

bet365

Η 4η αγωνιστική της Premier League προσέφερε πλούσιο θέαμα και μπορείτε να δείτε στο gazzetta,gr την επισκόπηση του Σαββατοκύριακου στο Νησί.

Με όλα τα νέα αστέρια να αγωνίζονται, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σκόρπισε την ΚΠΡ στο «Ολντ Τράφορντ» (4-0) κάνοντας το πρώτο πάρτι και την πρώτη φετινή νίκη. Μετά την τραγική συγκομιδή στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, οι Κόκκινοι Διάβολοι πήραν μπροστά και πέτυχαν την πρώτη τους νίκη επί των ημερών του Λουίς Φαν Γκααλ.

Το Σάββατο, Άστον Βίλα έκανε για ακόμη μία φορά τη ζημιά στην Λίβερπουλ και έφυγε από το «Άνφιλντ» με μεγάλη νίκη 1-0. Η τελευταία νίκη της Λίβερπουλ εντός έδρας επί της Άστον Βίλα είχε έρθει το 2010. Η παράδοση συνεχίστηκε και φέτος, καθώς με γκολ του Αγκμπονλαχόρ από το 9' οι χωριάτες έφυγαν με το διπλό.

Με τον Ντιέγο Κόστα να κάνει χατ τρικ, η Τσέλσι νίκησε με ανατροπή 4-2 την Σουόνσι στο Λονδίνο και είναι μόνη πρώτη στην Premier League και μοναδική που έχει το απόλυτο. Σε ένα εξαιρετικό ματς στο «Στάμφορντ Μπριτζ», το σύνολο του Ζοσέ Μουρίνιο πήρε το ντέρμπι των... πρωτοπόρων!

Απίστευτο ματς διεξήχθη στο «Εμιρεϊτς», όπου η Αρσεναλ έκανε την ανατροπή με γκολ των Γουίλσιρ, Αλέξις, αλλά η Σίτι μίλησε στο τέλος παίρνοντας το 2-2 και είχε δυο δοκάρια για να πάρει μια μεγάλη νίκη!

H Tότεναμ ήθελε, αλλά δεν άντεξε στην πίεση της Σάντερλαντ και το 2-2 στο « Stadium of Light» κρίνεται δίκαιο. Η αντίπαλος του Αστέρα θα μπορούσε πάντως να φύγει και με τη νίκη, ωστόσο αμυντικά λάθη στο τελευταίο δεκάλεπτο έφεραν την ισοφάριση.

Η αυλαία πέφτει σήμερα με το Χαλ - Γουέστ Χαμ...

Δείτε σε review παρακάτω την επισκόπηση όλων των ματς του Σαββατοκύριακου!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα