Καμία ανησυχία για το γηπεδικό

Καμία ανησυχία για το γηπεδικό

Gazzetta team
Καμία ανησυχία για το γηπεδικό

bet365

Ένα έγγραφο του ΥΠΕΚΑ που κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο έφερε ξαφνικά ανησυχία στο κόσμο της Ένωσης όσον αφορά το γήπεδο της Αγιάς Σοφιάς. Πλήρως καλυμμένη η ΑΕΚ.

Τις τελευταίες ώρες στο Διαδίκτυο έχει κάνει την εμφάνισή του ένα έγγραφο προερχόμενο από το ΥΠΕΚΑ το οποίο αναφέρει πως οποιαδήποτε ενέργεια και αν κάνει η ΑΕΚ για την κατασκευή του νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, είναι παράνομη!

Η θεωρία αυτή βασίζεται στην ερμηνεία δύο νόμων που ψηφίστηκαν από τη Βουλή και στην περίληψή τους αναφέρουν ότι οι διατάξεις του 4277 (Ρυθμιστικό σχέδιο Αθήνας-Γήπεδο ΑΕΚ) σε ό,τι αφορά την «Αγια-Σοφιά», καταργήθηκαν από τον νόμο 4280 (Ρυθμίσεις Δασικής Νομοθεσίας).

Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει αφού η ΑΕΚ είναι σε καθημερινή
επαφή με το Υπουργείο όσον αφορά το θέμα της κατασκευής του γηπέδου. Άλλωστε πρόσφατα κατατέθηκε και ο νόμος για την κατασκευή του νέου γηπέδου με το άρθρο 81 να προβλέπει την παραχώρηση 2,4 στρεμμάτων στην Ένωση, για να γίνει όμως αυτή η παραχώρηση χρειαζόταν η τροποποίηση του νόμου 998/1979 (άρθρο 82).

Οι «κιτρινόμαυροι» από την πλευρά τους ξεκαθαρίζουν ότι έχουν κάνει όλες τις νόμιμες ενέργειες για να μην υπάρξει πρόβλημα για την ανέγερση του νέου γηπέδου.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα