Ανακοίνωσε τη συμφωνία με Πλατανιά ο Γκσπούρνινγκ (pics)

Νίκος Τσιώκος
Ανακοίνωσε τη συμφωνία με Πλατανιά ο Γκσπούρνινγκ (pics)

bet365

Ο Μίκαελ Γκσπούρνινγκ δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα από τον Πλατανιά, κάτι που έκανε ο ίδιος αποκαλύπτοντας πως η συμφωνία είναι μέχρι τον ερχόμενο Ιανουάριο, ενώ φωτογραφήθηκε και με κασκόλ των Χανιωτών.

Όπως είναι γνωστό από την Παρασκευή (12/9), ο Μίκαελ Γκσπούρνινγκ θα είναι η τελευταία μεταγραφή του Πλατανιά. Οι Χανιώτες έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Αυστριακό γκολκίπερ, όμως ακόμα δεν έχουν ανακοινώσει την απόκτησή του. Κάτι που έπραξε ο ίδιος στον λογαριασμό του στο twitter.

Συγκεκριμένα, δήλωσε χαρούμενος που θα υπογράψει στους «ερυθρόλευκους» της Κρήτης και αποκάλυψε ότι η συμφωνία είναι μέχρι τον προσεχή Ιανουάριο. «Καλή μέρα. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα υπογράψω στον Πλατανιά για μια συμφωνία 3,5 μηνών. Ανυπομονώ να πετάξω για το πανέμορφο νησί της Κρήτης και να γίνω μέλος της ομάδας», έγραψε ο έμπειρος τερματοφύλακας.

Μάλιστα, φωτογραφήθηκε με κασκόλ της ομάδας των Χανίων και όλα δείχνουν ότι απομένουν λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Κανονικά οι Ιτούα, Μενδρινός, Μπεριάν

Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία για το γειτονικό ντέρμπι με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο την ερχόμενη Δευτέρα (15/9) συνεχίστηκε με μία προπόνηση στο Μάλεμε. Σε αυτή έλαβαν κανονικά μέρος οι Ιτούα, Μενδρινός και Μπεριάν, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει δουλειά στις στημένες φάσεις.

Έτσι, η προετοιμασία του Πλατανιά θα ολοκληρωθεί το πρωί της Κυριακής (14/9) με νέα προπόνηση στο Μάλεμε, με το πέρας της οποίας ο Γιάννης Χριστόπουλος θα ανακοινώσει την αποστολή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα