Μίνγκας: «Με πάθος και αυτοσυγκέντρωση στο Περιστέρι»

Gazzetta team
Μίνγκας: «Με πάθος και αυτοσυγκέντρωση στο Περιστέρι»

bet365

Ο Παναιτωλικός θα πρέπει να μπει με πάθος και αυτοσυγκέντρωση αν θέλει να φύγει από το Περιστέρι με ένα θετικό αποτέλεσμα σύμφωνα με τον Γιώργο Μίνγκα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο άσος του Παναιτωλικού στην κάμερα της Nova:

«Ερχόμαστε από ένα θετικό αποτέλεσμα με τον Ολυμπιακό και έχουμε ψυχολογία. Ο Ατρόμητος είναι πολύ καλή ομάδα, τον ξέρουμε. Με καλή ψυχολογία και πολύ δουλειά θα τα καταφέρουμε. Ξέρουμε τους παίκτες του Ατρομήτου από πέρυσι, έχει κάνει κάποιες καλές προσθήκες αλλά δεν μας ανησυχεί. Πιστεύω πως οι αντεπιθέσεις θα παίξουν ρόλο, ο Ατρόμητος είναι πολύ καλός σε αυτό και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε.

Πρέπει να μπούμε με πολύ πάθος και αυτοσυγκέντρωση από το πρώτο λεπτό και αν το κάνουμε αυτό θα πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Ομάδες σαν τον Ατρόμητο, αν τις αφήσεις έστω και ένα λεπτό μπορούν να σου κάνουν μία φάση και να γυρίσουν το ματς. Παπάζογλου, Μπρίτο και Ναπολεόνι είναι πολύ επικίνδυνοι ποδοσφαιριστές και πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε κατάλληλα.

Είναι πολύ νωρίς για να συζητάμε για στόχους. Θέλουμε να διασφαλίσουμε πρώτα την παραμονή και από εκεί και πέρα θα ασχοληθούμε με τα υπόλοιπα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα