Άρεσε σε Άντερλεχτ, Ουντινέζε ο Καρέλης

Άρεσε σε Άντερλεχτ, Ουντινέζε ο Καρέλης

Gazzetta team
Άρεσε σε Άντερλεχτ, Ουντινέζε ο Καρέλης

bet365

Το όνομα του Νίκου Καρέλη σημείωσαν οι σκάουτερ των Ουντινέζε κι Άντερλεχτ στο παιχνίδι της Εθνικής Ελπίδων με την Πολωνία.

Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού έκανε ακόμα μία εξαιρετική εμφάνιση με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και μάλιστα σκόραρε για έβδομο διαδοχικό εντός έδρας παιχνίδι (9 γκολ-3 ασίστ στα προκριματικά) φορώντας το εθνόσημο! Τελευταίο του «θύμα» η Πολωνία, έστω κι αν η Εθνική δεν κατάφερε τελικά να προκριθεί.

Ο ίδιος πάντως ήταν εκ των διακριθέντων της «γαλανόλευκης» και μόνο απαρατήρητος δεν πέρασε από τους σκάουτερ που παρακολούθησαν το παιχνίδι. Ο λόγος για τους ανθρώπους των Άντερλεχτ και Ουντινέζε, που σύμφωνα με το «Goal» έδωσαν το «παρών» στο γήπεδο της Κατερίνης και ξεχώρισαν τον 22χρονο άσο.

Αμφότεροι μάλιστα ζήτησαν περισσότερες πληροφορίες για το συμβόλαιό του Καρέλη με το Τριφύλλι και την εξέλιξη της καριέρας του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα