Τσόρι: «Θα μπορούσα να γυρίσω στην Ρίβερ αλλά...»

Τσόρι: «Θα μπορούσα να γυρίσω στην Ρίβερ αλλά...»

Δημήτρης Τομαράς
Τσόρι: «Θα μπορούσα να γυρίσω στην Ρίβερ αλλά...»

bet365

O Τσόρι Ντομίνγκες άφησε για ακόμα μία φορά τα πάντα ανοιχτά για το μέλλον του ενώ αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον της Ρίβερ Πλέιτ.

Ο Αργεντίνος άσος του Ολυμπιακού μίλησε και σε media της χώρας του για το μέλλον του και την αγαπημένη του Ρίβερ. «Σίγουρα θα μου άρεσε πολύ να κερδίσω το Κόπα Λιμπερταδόρες στο τέλος της καριέρας μου. Είναι ένα όνειρο και ελπίζω να το πετύχω. Όμως για το μέλλον ειλικρινά δεν μπορώ να υποσχεθώ τίποτα. Θέλει υπομονή για κάποια πράγματα, ειδικά εάν δεν έχεις κάτι ουσιαστικό ή συγκεκριμένο στα χέρια σου», τόνισε αρχικά.

Για το συμβόλαιό του και την επόμενή του χρονιά είπε: «Διανύω τον τελευταίο μου χρόνο συμβολαίου. Δεν μπορώ να αναφέρω κάτι για το μέλλον μου, όπως είπα και πριν. Είναι πολύπλοκο το θέμα. Από μεριάς Ρίβερ δεν έχω κάτι νεότερο ούτε έχω ακούσει το παραμικρό αυτό το διάστημα. Είναι κάτι που δεν ξέρεις εάν θα γίνει. Εάν θα επιστρέψω δηλαδή.

Σίγουρα το να βρεθώ ξανά στην Ρίβερ θα είναι κάτι το εξαιρετικό. Θα δούμε το πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Θα δω τι μπορεί να συμβεί του χρόνου και το πως και κάτω από ποιές προϋποθέσεις θα μπορώ να γυρίσω στην Αργεντινή. Θα μπορούσα να γυρίσω πίσω και να κλείσω την καριέρα μου στην Ρίβερ. Μιλάμε για το μέλλον. Ποτέ δεν ξέρεις».

Στην συνέχεια μιλώντας για το κατά πόσον είχε ή όχι νέα επικοινωνία με την Ρίβερ ισχυρίστηκε: «Δεν έχω μιλήσει πρόσφατα. Όχι. Ξέρω όμως πως κάνουν κινήσεις για τη νέα χρονιά και ότι θέλουν να φέρουν αρκετούς παλιούς παίκτες πίσω. Θα πρέπει να δούμε ποιό θα είναι το καλύτερο για μένα και για την ομάδα της Ρίβερ. Η ομάδα είναι πέρα από τα ονόματα».

Αναφορικά με τον Χαβιέρ Σαβιόλα ισχυρίστηκε: «Πάντα μιλάγαμε και μιλάμε τον Χαβιέρ για την Ρίβερ. Είναι κάτι που του αρέσει πολύ καλά. Η αλήθεια είναι πως όταν φτάνει η στιγμή που κάποιος πρέπει να παίρνει προσωπικές αποφάσεις, οφείλεις να τον σέβεσαι γιατί έχει πάντα τους λόγους του. Όσο για την Ρίβερ μου δίνει χαρά να την βλέπω να προχωράει.

Να πηγαίνει καλά και να ενισχύεται. Ξαναλέω όμως πως για μένα είναι πολύπλοκο. Από την άλλη φυσικά και νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη για τον κόσμο της και το πόσο πολύ με έχει αγαπήσει και με αγαπάει ακόμα. Αλήθεια μου δίνει μεγάλη χαρά όλο αυτό». Οι Αργεντίνοι από την μεριά τους επιμένουν πως υπάρχει ακόμα ενδιαφέρον της Ρίβερ Πλέιτ για τον Τσόρι Ντομίνγκες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα