Πανέτοιμος για Ρεάλ ο Λουίς Σουάρες

Γιώργος Καραμάνος
Πανέτοιμος για Ρεάλ ο Λουίς Σουάρες

bet365

Χαράς ευαγγέλια στη Μπαρτσελόνα, καθώς το κορυφαίο απόκτημα της θα έχει παίξει τουλάχιστον δύο ματς με την Ουρουγουάη πριν το Clasico του Οκτωβρίου.

Η μεγάλη έγνοια της Μπαρτσελόνα αναφορικά με την υπόθεση του Λουίς Σουάρες έχει να κάνει με το μεγάλο Clasico. Στις 25 ή 26 Οκτωβρίου (σ.σ.: δεν έχει αποφασιστεί η ημέρα εξαιτίας των τηλεοπτικών) στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», ο Ουρουγουανός επιθετικός θα κάνει λογικά το επίσημο ντεμπούτο του με τους Μπλαουγκράνα.

Ωστόσο, μέχρι σήμερα ξέραμε ότι ναι μεν θα βρίσκεται σε καλή φυσική κατάσταση, αλλά δεν θα είχε σοβαρό ματς στα πόδια του, καθώς είναι τιμωρημένος για τη διάσημη μουντιαλική δαγκωνιά στον Τζιόρτζιο Κιελίνι. Στους Καταλανούς όμως έφτασε η ενημέρωση ότι η Εθνική Ουρουγουάης τον θέλει για δύο φιλικά στα μέσα του Οκτώβρη.

Είναι από τις ελάχιστες φορές που ένας σύλλογος χαίρεται από κάτι τέτοιο. Ο Λουίς Σουάρες όμως έχει τιμωρηθεί για εννέα επίσημα ματς της Σελέστε και όχι για φιλικά. Κατά συνέπεια θα μπορέσει να αγωνιστεί κόντρα στη Σαουδική Αραβία στις 10 του μήνα και το Ομάν τρεις μέρες αργότερα. Θα έχει δηλαδή έστω δύο παιχνίδια στα πόδια του πριν το ραντεβού με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα